Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz Gulyopapa #14561 üzenetére

Ezt írtam én is. 400k-ért én sem venném, én is inkább beruháznék egy d7000-re, obikkal, vagy d7100-ra. Nem kéne. Nekem már kicsi ez a szenzor, amit és ahogy én fotózom, ennél már egy jó kompakt is jobb nekem (pl. a meglévő fuji X20). De a gép topikjában felmerült, hogy azért ennek is vannak előnyös területei, pl. ha valaki jó fényben fotóz, és nem kell neki a kis dof, ellenben fontos a nagytele, gyors af, gyors sorozat. Ilyen alkalom lehet pl. egy repülőnap, de múltkoriban linkeltem egy cikket, amelyben arról volt szó, hogy a fotós afrikában leopárdokat fotózott a v2-vel. Ott sem volt egy hátrány, hogy ésszerű méretű, könnyen cipelhető ekv. sokmilis obi okán nem kellett közel lopózni az állathoz...

Az mondjuk tény, hogy bármennyire erőltetem az agyamat, csak nagyon rétegigények jutnak eszembe, amire azért piaci siker nem alapozható... Persze egyelőre ez a v3 akkor is k.rva drága.

Új hozzászólás Aktív témák