- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Gulyopapa #14561 üzenetére
Ezt írtam én is. 400k-ért én sem venném, én is inkább beruháznék egy d7000-re, obikkal, vagy d7100-ra. Nem kéne. Nekem már kicsi ez a szenzor, amit és ahogy én fotózom, ennél már egy jó kompakt is jobb nekem (pl. a meglévő fuji X20). De a gép topikjában felmerült, hogy azért ennek is vannak előnyös területei, pl. ha valaki jó fényben fotóz, és nem kell neki a kis dof, ellenben fontos a nagytele, gyors af, gyors sorozat. Ilyen alkalom lehet pl. egy repülőnap, de múltkoriban linkeltem egy cikket, amelyben arról volt szó, hogy a fotós afrikában leopárdokat fotózott a v2-vel. Ott sem volt egy hátrány, hogy ésszerű méretű, könnyen cipelhető ekv. sokmilis obi okán nem kellett közel lopózni az állathoz...
Az mondjuk tény, hogy bármennyire erőltetem az agyamat, csak nagyon rétegigények jutnak eszembe, amire azért piaci siker nem alapozható... Persze egyelőre ez a v3 akkor is k.rva drága.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest