- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Figy, a hobbit ne racionális szemszögből nézd, egy általános iskolai volt osztálytársam pl. Európa bajnokságon indul rendszeresen a faterjával hőlégballonozásban, egy debreceni számtech bolt tulaja meg vett jópár éve már egy Cessna-t és azzal repked, mikor van pénze telitankolni + engedélyek stb. a jogsit, beleölt repülőórákat nem is mondom, vagy a hangár bérleti díja.. a hobbi szenvedély (jó esetben), erre pedig racionális indok nem lehet az, hogy sosem térül meg, mivel a hobbiban mint olyanban sincs semmi racionalitás (hacsak az nem, hogy kikapcsol és ez mérhető CT/MRI-vel mondjuk)
A hobbiban az ÉRTÉK a lelkedet megmosolyogtató élmény.. ne az argep.hu legyen.
Csak azért ne légy "igénytelen hobbista", mert van, aki a fényképezőt munkára is használja és megkeresi az árát. Említett repülős emberem sem dől a kardjába, csak mert van Lufthansa és nekik bejött a légiszállítmányozó buli.. szimplán imádja az élményt és ha neki az annyiba kerül, akkor annyiba kerül, pont.
Sokunknak órát tarthatnál itt kidolgozásból szerintem, én a helyedben nem töprengenék azon, mikor térül meg a fotós motyód: komolyan foglalkozol vele, vannak igényeid, ne sajnáld .. évekig kiszolgál, ráadásul nem fog akkorát ugrani már előre fejlettségben a D5 a D4-hez képest, mint a D4 a D3-hoz vagy régebbiekhez képest (csak egy példa). Engem is ez vigasztal saját vázamnál. Tojok arra, mennyit esett az ára, értékelem, hogy tolhatom nagy iso-ba, megbízható, precíz, ha olyan üveget teszek rá, valami eszméletlen kép potyog ki belőle, egyszóval imádom, értéket képvisel számomra és jó időre le van tudva az új váz kérdése most ezzel.. ki tudja, mikor veszek újat, de hogy nem holnap lesz, az biztos.
Egy régi váznál még oda-oda sírja az ember a dinamikát, a kevesebb zajt nagy iso-n, stb. Egy új váznál nem fogod.. Nem vágyik az ember úgy zajos ISO25600 után zajmentes ISO25600-ra, mint zajos ISO800 után zajmentes ISO800-ra. A régi kis vázzal meghülyültem, eleve 1600 volt a max
a minőségét meg nem is említem.
Szóval egy mai D610 de akár tegnap D700-zal is elégedett lehetsz jó időre, mert lefedik azokat a legfájdalmasabb paramétereket, amiket mostani vázad nem mindig tud rendesen megoldani. Cserébe, hogy kicsit előre is tekintsek, nem hinném, hogy a D900 vagy D5 vagy akármi kijöttekor Neked zokognod kellene, hogy nincs rajta tapikijelző, nincs benne wifi, akármi.. mittomén, mert az igényeid lassabb ütemben nőnek, ha nőnek egyáltalán. Egy szintet meglépsz a vázcserével és utána nem azt nézed, mi lesz a következő lépés, hanem élvezed.
(Jó esetben). Eszed ágában sem lesz egekbe tolt iso-s vázakon gondolkodni, vagy 6 év múlva azon puffogni, hogy a mostani öreg D610-ed picit zajos 6400-en.
Irány a bolt.
-
m3ss
veterán
az a vicc, hogy fokusza egyertelmuen precizebbnek tunik, mint az 1.8D. D relative nagy targytavnal, a fokuszmezo meretenel kisebb, abban elveszo dolgoknal total onkenyesen fokuszalt, hol ide, hol oda. ez sokkal precizebb, de olvastam is errol, hogy G-s obik ilyen teren pontosabbak...
de hat tokmind1, ket obit ugy sem tudok egyszerre osszekombinalni hogy jok legyenek
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest