Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ahogy azt korábban már írtam a Nikon úgy is beszállhatna a top mirrorlessek piacára,hogy közben 100%-ig kitart a jelenlegi DSLR vonala mellett.
Szerintem nagyon adná magát, hogy kihozzanak egy cserélhető keresős DSLR vázat. Lenne hozzá optikai prizma és EVF feltét is. Utóbbi esetén felcsapott tükörrel menne.
És tervezhetnének hozzá pár mélyen a vázba belógó objektívet is. Ezeket nyilván EVF-fel felcsapott tükörrel lehetne használni.
Így részben magukévá tennék a mirorrless rendszerek előnyeit, de közben mégis maradnának a gépek alapvetően DSLR-ek.Persze úgy néz ki ez csak az én lázálmom marad, mostanra már kiderült a Nikon Df biztosan nem lesz cserélhető keresős.
Bár lehet holnap még meglepnek és lesz a történetben még egy csavar. Mondjuk az optikai keresőbe be tud vetíteni elektronikus keresőképet is. De hogy őszinte legyek látva a képeket már ebbe se nagyon bízom. Nagy valószínűséggel kimerül majd a történet a külsőségekben.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- ÚJ bontatlan Insta360 X3 kamera - AKCIÓ!
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest