- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Pubszon #2221 üzenetére
Ez színtiszta marketing, a technikai része nagyon kevés... Maximum az, hogyha szélesebb az átalakító, nagyobb felületen fekszenek a ventillátorok, ezért az alaplapon a "nyomás" kisebb lesz, ezért, lehet, hogy 5-600g helyett majd 7-800-at is elfog bírni ( hasraütöttem számok )...
-
gergobaby
aktív tag
válasz
sniper elite #1846 üzenetére
Pont, hogy csak a szád jár... Egyszer aztmondod milyen hülye aki tuningolja a gépét, te sose fogod, rá 2 napra te is tuningolni akarsz... gratula
Nincsen másnak Core i7 procija a fórumon csak betegnek? Szívesen várnék/nánk teszteket! Esetleg egy oldalt is lehetne összedobni -
gergobaby
aktív tag
válasz
sniper elite #1829 üzenetére
Hát akkor ne húzzad... Egyéni probléma, hogy ha te kiadsz 200+ k-t egy prociért, és itt az 50e-s yorkokat felhúzzák 4 G-re, az i7 920-at 3.2 fölé és már jobbak a te Überhiper procidnál... Másrészt ez nem olyan, mint régen, hogy alapórajelen 80 fok a proci meg kínoznod kell orrbaszájba hogy elérj +500 mhz-et... itt kis feszemeléssel meg gyári hűtővel meglehet csinálni +500 mhz-et de inkább többet, és ettől a proci nem fog károsodni!
-
gergobaby
aktív tag
válasz
sniper elite #1819 üzenetére
Van akinek ez egy kihívás, és szeret ilyet csinálni... Ez ugyan olyan mint apám szokta mondani: -Ki az a hülye aki anélkül fut, hogy kergetnék, ráadásul majd meg hal, de akkor is fut 40 km-t?... Ez egy ág a számítástechnikán belül, kellenek olyan emberek akik ezzel foglalkoznak...
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Laraxior #1811 üzenetére
Ahogy mondod, még E8600-zal sincs meg a 7 Ghz.. Core i7-tel akkor van rá esély, ha még van tartalék bőven az alaplapokban, amit ugye nem tudhatunk, de ha mondjuk BIOS-ról BIOS-ra jönnek a +100-200 Mhz-el nagyobb eredmények akkor könnyen meglehet az a 7 Gigahertz, de én erősen kétlem, hogy ennyire béta állapotúak lennnének ezek az alaplapok...
-
-
gergobaby
aktív tag
válasz
whitehand #1709 üzenetére
Akkor elnézést, Kingmax-ot... Szerintem keress neten teszteket, meg kérdezd meg beteget priviben, vagy itt, hogy nála hogyan muzsikál a Kingmax ! Szerintem ne kapkodd el a dolgot mert (kopp-kopp) megy lefele picit a dollár, szóval 1 hét alatt változhat az ár kedvezően!
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Sasfészek #1702 üzenetére
Szerintem valalmi BIOS hiba lehet, mert pl. betegnek megy szépen a 6x2 gb ddr3-ja... Ennek utánna kellene kérdezősködni, majd lehet este meglesem, csak most tanulgatok
[Muszály azt is...]
Robb202: Én a corsair mellett tenném le a voksom mint márka, VISZONT nagyon sokan Kingston vettek DDR3-ból, és arról nemtudok nyilatkozni, hogy ott melyik lenne a jobb, ha jól emlékszem betegnek kinsgtonja van, én is azt ajánlanám, de errre majd vmi guru ad neked kielégítő választ...
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Lcapitano #1696 üzenetére
Remélem ezzel nem követek el bűnt, összeszedtem neked 1-2 linket hogy legyen mit olvasnod:
Prohardver cikk a lapokról: Itt a Core i7
Prohardver teszt: Nehalem <---Ezt különösen ajánlom figyelmedbe!
OcTeam Hungary teszt klikk <-- ezt sem árt elolvasni, személyes tapasztalatokat is irtak!
Overclocking táblák:
Jó olvasgatást, és minden jót!
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Lcapitano #1694 üzenetére
Hát, ez volt a legolcsóbb e fölött voltak csak lapok, természetesen lehet menni felfele a lapokkal, de szerintem már ez is egy tisztességes konfiguráció alapja lehet mondjuk 3x 2 gb DDR3 és egy 4850/4870 társaságában... De aztán ízlések és pofonok, nameg persze kinek kinek az anyagi helyzete... Én biztos hogy nem tudok ennyit rááldozni, esetleg majd tavasszal 50k körül, vagy kevesebbet, szóval ezt nem nekem találták ki, majdha olyan átlagossá fog válni, akkor talán benevezek rá
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Oliverda #1675 üzenetére
Elnézést Uram, magamból indultam ki, hogy keveset játszom... De szerintem még mindig jobban megéri most venni procit, lapot, memót, és majd ha picit elavul a VGA-ja vesz egy másik karit... a 4870-ek ien bughalmaz(Crysis)-on kívül 1680x1050-ben is visznek minden játékot maxon 1 szó mint száz: Ha nem fontos, hogy a Crysisban +10 fps-ed legyen, akkor megéri a procidat, és a lapot lecserélni !
-
-
gergobaby
aktív tag
LOL
Ez elírás vagy tényleg van ennyiért LGA 1366-os lap??? DDR2 gyanús
Mod: Ugylátom ezt rendesen elírták... 775ös lap!
Lcapitano: Inkább te vegyél vissza az arcodból, ha a szerkesztés gombot sem vagy képes használni... Vérpisti....
-
gergobaby
aktív tag
Van olyan aki már holnap meg akarja venni?
Kíváncsi lennék vmi PH-s fórumtárs tesztjére !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest