- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Alap frekvenciara mondtam (CPU/RAM/uncore), hogy szerintem harmatos.
Plusz a HT hatasfoka sem az igazi, es ha a program tamogatja az AVX-et akkor mar eleg nagy a hatrany egy modernebb arhitekturahoz viszonyitva. Az ar-ertek arany is csak akkor jo, ha mar megvan az alaplap es bagoert tudsz venni egy hexacore procit. -
schwartz
addikt
Jah, en is ugy kezdtem. A 920-at valtotta egy X5680. majd a 3x2Gb ramot 3x4. A 3x8 mar annyiba fajt volna mint a DDR4. Az elejen meg jott egy uj huto (D14) mert 4Ghz-es uncore-al mar futott is rendesen, majd szarakodas az USB3-as es PCI-E M2 kartyakkal, de elolapra akkor sem lehetett kivezetni az USB-t majd egy normalis hangartya bele...vegul meguntam.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Es bootol is rola? Mert add-on kartyarol nekem nem ..
Ha nem lennenek olcso Xeonok a piacon, a kutyat sem erdekelne mar a platform. ( emiatt lett irrealisan magas a lapok ara is, gyakorlatilag vicc kategoria) Alapon az osszes proci harmatos, huzva meg zabal, Ha csendes mukodest akarsz, egy normalis huto tobbe kerul mint egy hasznalt hatmagos proci. Ah, en meguntam a szarakodast vele...
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Amire neked kell, abban jobb az NH-D14.
TRUE Copper Vs. NH-D14
( i7-920@4400Mhz Vcore 1.65, VQPI 1.65 ) -
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Az ujdonsag varazsa nalam 2 nap alatt el szokott mulni...
(foleg ha keves kulonbseggel jar)
2000-es Dominator GT? Honnan es mennyiert?
(johet priviben is) -
schwartz
addikt
Szemely szerint neked mire nem eleg a 965, hogy valtani akarsz?
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
pl. egy 920-al elmenni 4.2-ig nem olyan egyszerű mint mondjuk egy E0 steppinges Yorkfield-del.
York-al eleg nehez magas FSB-t elerni. DFI P35 UT-val egy napig szarakodtam mig sikerult egy Q9550 E0-t 4Ghz-re huzni. Stabil mukodestol messze allt...
Q9650-el mar nagyobb az esely egy 450x9-re de 125k-t ki kell csengetni erte. Plusz egy izmos P45-os lap 40-50k. Ezzel majdnem ugyanott vagy... -
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
CPU-n beluli tiltasrol (a szorzozaron kivul) meg nem hallottam. A chipset nem oszt nem szoroz, socket ugyanaz, a QPI-t nem tudom mivel eszik de ha hasonlo elven mukodik mint a HT link, akkor a kulonbseg is csak annyi lesz...
(#604)
Az Asus meguszta per nelkul az i865-be bekapcsolt PAT-t. Sot az i915-925X chip-et is megbutykolte tobb gyarto. Alternativ megoldaskent johet majd az NV egy lapkakeszlettel vagy referencia alaplappal. -
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Jo, de meg nem tudunk semmit az osztokrol. Mondjuk memoria savszelben igy sem lesz hiany, nekem eleg lenne a DDR3-1333-as orajel is, boven... Cdak a procit lehessen huzni...

-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- (kiemelt téma)
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem lennenek olcso Xeonok a piacon, a kutyat sem erdekelne mar a platform. ( emiatt lett irrealisan magas a lapok ara is, gyakorlatilag vicc kategoria) Alapon az osszes proci harmatos, huzva meg zabal, Ha csendes mukodest akarsz, egy normalis huto tobbe kerul mint egy hasznalt hatmagos proci. Ah, en meguntam a szarakodast vele...

)
Hisz mindig megmondjak a frankot...
Miert???