- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldJohnny66
tag
A dolog egyre érdekesebb, mert csak most figyeltem fel rá, hogy amikor a BIOS-ban állítgatom az értékeket, minden "fokozatnál" villan egyet a képernyő (pl. +,- gomb nyomogatásakor, de egyébként minden más esetben is), másik, hogy post alatt nem teljes a képernyő a szélén egy kb. 3cm-es fekete sáv van körbe, ami boot után helyreáll, tehát teljes képernyővel áll fel a rendszer! A napokban kértem kölcsön egy GTX 460-at, tesztre, ez az egyik változás, a másik ami még eszembe jutott, hogy valamelyik fórumban olvastam, hogy az Alt-Tab bill.-kombináció valakinél nem működik, és gondoltam "rápróbálok" (eddig még sosem használtam ezt a bill.-kombót), de nálam működött. Viszont azóta az F1 2010, (mert ennél próbáltam ki) indításakor kis képernyővel indul és, ha kiteszem nagyba, a tálca és körbe ugyanakkora sávban megmarad az aero-felület. Ilyen anomáliák eddig nem voltak!
Megj: (az ATI-Drivert töröltem és felraktam az NV-t, tehát nem ez a probléma)
Csak a példa kedvéért itt [24x167], ráadásul 32M magas prioritáson, nem pedig 1M, normal-on.
CMOS-CLEAR-t még sosem használtam, mert ha hibáztam is mindig újra tudtam indítani, reset-el, vagy hosszú Power-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest