Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Comedian

csendes tag

válasz pincehely #22664 üzenetére

1. Az i7-es kategória alján foglal helyet az általam választott proci és ezért gondolom hogy belépő szintű (na jó alatta van még a 920, meg a 8xx szériát nem is említem), bár igazad van sokan szerintem a csillagokat is leimádkoznák az égről ha ilyen gépük lehetne. Félreértés ne essék én ezzel nagyon nagyon boldog is vagyok, számomra jobb nem kell. Sőt még talán ez is sok.

2. Igazából a hűtőt nem én rendeltem. Hanem a boltos ismerősöm adta hozzá. De azóta már írtam neki, hogy utána olvasgattam a dolognak és ha van rá még mód cserélük már le egy mugen 2-re.

És hogy elkerüljem azokat a hsz-eket, hogyha CAD-hez kell miért nem rendeltem csúcs procit, elmondom, hogy sajnos (vagy talán jobb is így) nem vagyok gazdag és egyelőre a szüleim pénzéből van az egész. A kedves politkus kijelentése előtt ez a konfig 30-al olcsóbb volt. Így mikor az új árról tájékoztattam szüleimet sok idő kellett, hogy megemésszék. Ezért nem is akarom feszegetni a húrokat :)))

De mint már mondtam felvettem a kapcsolatot az eladóval hátha van még egy fikarcnyi esélyem, hogy nem rendelte még meg :)

Új hozzászólás Aktív témák