- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comedian
csendes tag
válasz
pincehely #22664 üzenetére
1. Az i7-es kategória alján foglal helyet az általam választott proci és ezért gondolom hogy belépő szintű (na jó alatta van még a 920, meg a 8xx szériát nem is említem), bár igazad van sokan szerintem a csillagokat is leimádkoznák az égről ha ilyen gépük lehetne. Félreértés ne essék én ezzel nagyon nagyon boldog is vagyok, számomra jobb nem kell. Sőt még talán ez is sok.
2. Igazából a hűtőt nem én rendeltem. Hanem a boltos ismerősöm adta hozzá. De azóta már írtam neki, hogy utána olvasgattam a dolognak és ha van rá még mód cserélük már le egy mugen 2-re.
És hogy elkerüljem azokat a hsz-eket, hogyha CAD-hez kell miért nem rendeltem csúcs procit, elmondom, hogy sajnos (vagy talán jobb is így) nem vagyok gazdag és egyelőre a szüleim pénzéből van az egész. A kedves politkus kijelentése előtt ez a konfig 30-al olcsóbb volt. Így mikor az új árról tájékoztattam szüleimet sok idő kellett, hogy megemésszék. Ezért nem is akarom feszegetni a húrokat
)
De mint már mondtam felvettem a kapcsolatot az eladóval hátha van még egy fikarcnyi esélyem, hogy nem rendelte még meg
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest