- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Jah, meggyőztél.
Ugyen nem XTC lesz mert csak Corsair tudok szerválni de nem izgat a külső igazán csak az, hogy ne süljön meg a cuccom.
Milyen venti(k) vannak a TRUE-den amúgy? Most ráparáztam, hogy 4GHz-hez nem lesz elég egy 12-es venti. Bár ez nyilván erősen fesz függő is... Most egy 126m3/h-s venti teker rajta (csutkán) rem az elég lesz. 1,5V 3,6-os Q6600-ot 70fokon tartotta 1 órás Prime smallFFT menetben, talán ide is elég lesz. HT nekem nem kell, azzal is nyerek pár W-ot...
Egy ilyen 20x200, hozzá az 1600-as ram CL8-ban nekem bőven elég lesz vagy 2 évig sztem.mod:
Közben olvasom pü-det... Akkor ha azt veszem, hogy a TRU kb 5 fokkal jobb mint a TRUE Black (logout-on van cikk róla) akkor meg is spóroltam a második ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest