- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
BullZeye #4606 üzenetére
Sziasztok.Válasz.(#4606) BullZeye Kijelző két réteg közti folyadék hiba.
Válasz
#4611) soup86 Ez mind jó alkatrész mert enélkül a monitorod nem is működne,inkább a raszter korektor tekercs lábait,és a impulzus kondikat nézd át+ellenállások megnyúlását a lineális körben a tranyokat STB.ÜDV.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
-
-
BenJoe80
senior tag
válasz
BullZeye #2272 üzenetére
Szia BullZeye!
Simán! Igaz, 72 órán belül voltam még, de délelőtt felhívtam a Samu-szervizt ahol közölték, hogy akkor ez csere, rögtön utána a boltot ahol vettem. Este 5-6 között már hozhattam is el az újat.
Aha... 2 hét... be is tett volna... még két napért is palávert csapok. Ha már kifizettem használni akarom, vazze!Hogy nálad ez mennyi ideig fog tartani azt sajnos nem tudom megmondani. Ez függ a bolttól is meg attól is, hogy komplett új készüléket kapsz-e vagy csak a panelt cserélik? Fel kell hívni a Samu-okosokat és megérdeklődni.
Itt a szám: 061/555 43 61. Amúgy rendesek... -
BenJoe80
senior tag
válasz
BullZeye #2267 üzenetére
Csak, hogy mondjam...
Ehhez nem feltétlenül szükséges a monitornak 2 évesnek lennie (különben is 2 év az nem nagy idő, és ezalatt nem öregedhetnek el az alkatrészek). Én kb. egy hete vettem egy 2253BW-t ami a dobozból kiszedve ugyanezt csinálta: a fényerő változtatására búgott. 100-90%-ig kuss, 88-87%-tól csendben és 75%-tól lefelé "loud adn clear".
Felhívtam a márkaszervizt ahol egy Samu-okos azt mondta, hogy ez LCD-panel hiba és cseréltessem ki. Meg tettem és ez nem is búg!
Úgy látszik az "újabb" LCD monitorok elég szarul vannak összerakva Samuéknál... lesz mit kicserélniük meg javítaniuk!
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #2266 üzenetére
közben kaptam egy tippet havertól, mégpedig, fényerő állítás...fura de 70n votl a brightness, és ha 0-ig leviszem sípol, 76nál elkezd halkulni 78nál megszűnik, a monitor 2 éves volt augusztusban, ez egy Samsung 940N, 3 év gari van rá, sztetek ilyen miatt visszaveszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest