- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
megint én #4636 üzenetére
Üdv!
Kicsit vissza a szemproblémákhoz. A 60hz a gyilkos, én ilyen értéknél még a villódzást is látom. Húzd fel minimum 75-re, azt minden monitor bírja, vagy legyen 80-85, akár húzd lejjebb a felbontást ha nem engedi, de biztos hogy a 60hz, és ez hosszútávon is nagyon hazavág... -
telomera
csendes tag
válasz
megint én #4636 üzenetére
Írnak(inkább csak természetgyógyászok) a színhőmérséklet, fényhőmérséklet beállításának fontosságáról, módjáról. Szerintem azonban ilyen gyorsan, ennyire csúnyán begyullasztani a szemet csak egy allergiás reakció tudja. Nézz körül alaposan a környezetedben: mi változott meg az utóbbi időben. (ablakon beáramló virágpor, ventilátor)
Nem írok többet, mert kiebrudalnak, meg én csak eü-s szempontból tudok mondani valamit is.
Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest