Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
Sziasztok.
Szert tettem egy LG22MK430HB-re, kipróbáltam rajta a freesync opciót, de nem igazán tiszta mit kellene tapasztalnomEgyszer írta, hogy a freesync tartomány 50-60Hz között van, most pl. cyberpunkban kikapcsoltam a vsyncet, játékban megadtam a max fps-t 55-nek, driverben aktív a freesync és mégis néha megjelenik ez a tearing effekt. Kicsit olyan, mintha humbug freesync monitor lenne vagy nem tudom. Ha jól értem 50-60fps között nem kellene lennie szakadozásnak, nem? 50fps alá sose csökken a téma.
-
miczo
tag
válasz
tonyrulez #23546 üzenetére
Emlekszem ezen már filóztunk egy sort, de ha ilyen szinten csinálja, hogy kikapcs állapotból is bekapcsol, az táphiba vagy készenléti áramkör hibára utal. Nem ismerem a konkrét belső felépítését.
Ha be van dugva a 230-ba, akkor a készenléti áramkör és annak a tápja üzemel (ez pár tized wattot eszik). Ha nem hálózat felől jövő zavar, akkor ennek meghülyülése okozhat ilyen jelenséget. Ha még garis mindenképp gariban inteztetném.
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy bekapcsolást követően teljes kék képernyő jön be, de a műveleteket annyiban látni, hogy változik a képernyő árnyalata pl.crtl+alt+del sötétebb lesz az árnyalat, de semmi több. A monitor ki és bekapcsolása segít. A monitor Asus ProArt PA329C még garanciális.
Köszönöm -
mezis
félisten
válasz
tonyrulez #23544 üzenetére
Kikapcsolt alatt gondolom készenléti állapotot kell érteni.
Egy nagyon rövid idejű jelentős feszültségesést, amire az UPS még reagált, vehet úgy a készenléti áramkör, hogy éppen most kapott áramot. Nem kellene ennyire érzékenynek lennie.Próbáld meg másik konnektorból használni, a biztosítéktáblához minél közelebbiből.
-
tonyrulez
őstag
Nincsenek fesz.esések és tüskék, legalábbis nem tudok róla, nem ipari környezet, lift sincs, társasházról van szó. Semmiben nem tapasztaltuk hogy lenne.
eladohardver: Ez is benne lehet... Biztosan visszaküldöm, de szeretnék biztosra menni hogy nem én vagyok a hiba, ők meg még be is vasalják rajtam hogy ne vesztegessem az idejük
-
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
ASUS VP32AQ, amivel már egyszer jártam itt... A monitor random módon felébred alvóból, sőt van (naponta 1x) hogy a menü is feljön magától mintha a joystick-ot benyomtam volna. Tesztelve több kábellel (kábel nélkül is csinálja), és több géppel. Volt dugva UPS-be és direktbe is. Megjárta a szervízt, kicserélték a joystick-ot, állítólag jó (legalábbis "teszteken átment"). Csak egy a gond, továbbra is bekapcsol magától, és feljön néha az OSD... Mi lehet a gebasz?
-
sisi22
aktív tag
Bocsanat, ha nem ide tartozik, kerek egy atiranyitast a megfelelo forumba.
Egy ismerosom a PC-jehez LCD TV-t hasznal, bejelentkezes utan megjelenik egy ikon a kepernyo, hogy automatikus felbontas beallitasa, es az ikon tobbet nem tuntetheto el. -
Aureal
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ez monitor hiba-e, de egy dvi-hdmi kábellel összekötöttem a pc monitorom (dvi) és a tv beltéri (hdmi) részét, hátha menne a monitoron a tvzés, de vmi szinkronitási hibát jelez a monitor menüje. -
santiago7
csendes tag
Sziasztok vettem egy Tesla 27gm610bf monitort van egy gtx 750 TI VGA-m meg egy 100 éves monitorom DVI csati a Teslán nincs kép ha bekapcsolom a gépet ha az old monitort csatlakoztatom akkor mind 2 monitoron van kép és a tesla az első számú monitor Tesla HDMI-n probáltam mind a 2 porton a vga-n a monitoron is sehogy nincs kép csak ha mind 2 monitor csatlakoztatva van
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Nem monitor hiba, de ez a topic áll (szerintem) a legközelebb a kérdésemhez.
Adott egy Xbox Series S és egy LG 34UC79G-B monitor. HDMI kábellel szépen beállítható a 120hz, viszont a FreeSync nem működik, mert csak DP-vel támogatja a monitor.
Ha vennék hozzá egy HDMI-DP kábelt, akkor áttudnám verni a monitort és menne a FreeSync?Köszönöm a válaszokat.
-
pintyesz
senior tag
Üdv!
Lehet volt már
Adott egy GTX1070 és egy Samsung LC32G5 monitor (2K/144Hz)
Nos, Display porton összekötve villog és mintha szétesne a kép és kb, 15-20 másodpecenként elsötétül majd visszajön.
DP kábel 1.2-es
Ötlet? -
Zaja2
senior tag
Sziasztok TV-s topikba írtam,de hátha itt is kaphatok segítséget:
"Sziasztok! Hozzám került egy LG 42LF2510 tv. Monitorként HDMI-vel használom géphez kötve.
(szerintem) bemelegedés után egyre világosabb rajta a kép.
Mint ha a led szalag rosszalkodna és fullon járatná a fényerőt. A beállításokban állítva minimális változást lehet tapasztalni a fényerőben,illetve a kontrasztban . De így is élvezhetetlen rajta pl. egy film,amiben sok a sötét jelenet.
Elképzelhető,hogy LED szalag hiba vagy szoftver?
Grafikus kártya beállításaival sem javítható .
Tudnátok segíteni ? Köszi!" -
mezis
félisten
válasz
bonifa333 #23525 üzenetére
Üdv.!
Igen de tesztképekkel is. -
bonifa333
aktív tag
válasz
cbm1974 #20200 üzenetére
Sziasztok!
van egy Samsung c27rg50 monitorom.
amd 6900xt hajtja.a fehér háttér előtt fekete betűket csúnyán jeleníti meg. Pl : A Chrome webbongeszot nehéz olvasnom. Ez mitől lehet?
van ra megoldás , hogy tűéles szöveget olvashassak rajta?
A windowsos szöveg beállított, árnyék víz tűrő tükör fúrógép...ét már beállítottam, semmi változás.
Lehet valami túl van szaturalva? Vagy túl nagy a kontraszt a fekete es a fehér között, ezert van?Képet tegyek fel róla?
Köszi
-
mezis
félisten
válasz
milan26 #23511 üzenetére
Üdv.!
Az alapszínekkel is ugyanilyen?
-
Visormail
addikt
válasz
ElektrikusDE #22390 üzenetére
Nemrég lecseréltem a monitor, semmi más nem változott és újra azonnal él a freesync. Szóval igen, a szervizben jó munkát végeztek a javításkor
-
fede94
tag
Sziasztok,
a hibajelenség amire tanácsot szeretnék kérni:
Pc-re DVI- vel csatlakozik a monitor és HDMI-vel a Tv.
Újabban ha megkettőzöm a képet (WIN+P) a Tv-n megjelenik, de a monitoron eltűnik a kép. Ez mitől lehet? -
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Adott egy ROG STRIX XG32VQ monitor ami tudja a HDR-t, viszont csak HDMI csatin sikerül előcsalogatnom. Én DP-on használom alapesetben, azonban így nem bekapcsolható a HDR, már két különböző kábellel is próbáltam. Tipp?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
eladohardver #23504 üzenetére
Gondolod megzavarodott valahogy magától?Mindjárt át állítom 125%-ra aztán vissza 100%-ra ha erre gondoltál.
-
Pityu.
nagyúr
Még a jó múltkor vettem egy 27" 1440p monitort nagyon jó cucc csak egy problémám volt vele,hogy kicsik voltak a betűk szemüveges vagyok meg az egyik szemem sem teljesen százas.De a lényeg,hogy ugye a felbontás rendesen 144p-re van állítva és a maximum 165Hz-t állítottam be alapnak csak betűméretet növeltem a méretezés maradt 100% alapon mert akkor oda az 144p előnyének vagyis ,hogy nem fér el annyi minden a képernyőn.Nos betűméret növeléssel sem növekedett mindenben a betűk mérete ugye külső programoknál pl néhánynál maradt kicsi vagy a tálca szélén az óra mérete sem növekedett.De most tegnap óta olyan fura több programban is érzésem szerint meg úgy általában mintha nagyobbak lennének a betűk na most lehet valamennyire megszoktam,hogy állandóan a monitort néztem de most tényleg mintha minden betű nagyobb lenne.Nem nyúltam semmihez a betűméret is annyi amennyire anno még növeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest