Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok! Frissítettem az amd drivert, újraindítás, átnéztem a beállításait. Látom, hogy a freesync állapota nem támogatott, nem lehet aktiválni. Az [LG 29UM59-P] monitorom garanciális szervizben volt, mert kb 1.5év után egyáltalán nem adott képet, még a led sem világított rajta és alaplapcserét írtak amikor visszakaptam. Jahh, mondom biztos alapbeállításon van, azóta nem is néztem a menüjét, megyek engedélyezem megint a freesync-et. Hát akárhogy keresem csak nem találom. Megnézem újra a leírását, hogy hol kell lennie és a game adjust menüben a 3. lenne.
Na most nálam csak az első 2 beállítás van ott a black stabilizer és a response time, ez meg egyszerűen hiányzik! A javítás előtt még ott volt, ugyanazon a csatlakozón, ugyanezzel a kábellel (összvissz 2db hdmi csatija van, amiből az egyiket letakarja a vesa keretem). A leírásban nincs nyoma, hogy valamelyik másik beállítástól függene, de végigpróbáltam egy csomót, meg az alaphelyzetbe állítást is, de akkor sincs ott. Látott/hallott már valaki ilyesmit?Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz Visormail #22337 üzenetére
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A monitoron megjelenő menük, a számítógéptől kapott, kábelen keresztül érkező jelek szerint jelennek meg. A monitoron az alaplap cserélésével sem változik a tudása. A monitorok megjelenítő eszközök, alkalmasak bizonyos funkciókra, azonban csak akkor, ha a csatlakoztatott számítógéptől megkapja a megfelelő jelet. Gyanítható, hogy az Ön számítógépén, vagy a csatlakoztatott kábelen változott valami a korábbiakhoz képest, és ez okozza, hogy nem jelenik meg a hiányolt freesync menüpont. Kérem, hogy ellenőrizze ezeket az eszközöket.
Szép napot kívánok
LG Electronics Magyar Kft. – ÜgyfélszolgálatEgyébként van a gépen egy másik windows is, amin még a vga driver is ugyanaz mint eddig és az alól is hiányzik a monitor menüjében. Tehát nálam semmi nem változott.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz ElektrikusDE #22390 üzenetére
Nemrég lecseréltem a monitor, semmi más nem változott és újra azonnal él a freesync. Szóval igen, a szervizben jó munkát végeztek a javításkor
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest