- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Nem tudom mennyire ismeritek, de szerintem modellvasút-rajongóknak ez egy kötelező oldal: martrain.hu
Én már hosszú órákat töltöttem el a képek és videók nézegetésével.
-
Brumi
senior tag
Sziasztok!
Régen én is nagy vasútmodell-imádó voltam, de sajnos helyhiány miatt sosem lehetett terepasztalom, pedig elég sok mozdonyom, kocsim, és sínem volt. Nekem minden TT volt. Most öregebb fejjel ismét előkerült a téma, bár mostanában inkább a digitális modellvasút érdekel.
Pár évvel ezelőtt meglátogattam a modellvasútgyártás őshazáját, a Marklin-gyárat, ahol el is határoztam, hogy hozok szuvenírnek egy kis N-es kocsi-szettet. Aztán a 700 eurós ár némileg elijesztett...
A múzemumuk nem volt nagy, de csodálatos kisvasutak voltak és ingyenes volt a belépés. Ja a múzeum Göppingenben van (Stuttgart-tól nem messze).
A másik múzeum a a Miniatur Wunderland, ahová a kígyózó sorok miatt nem jutottam be, de azért egy linket nyomok, mert eléggé érdekes. [link]
Batman: a képek jók lennének, de állítgasd a fényképezőt egy kicsit, mert így a hátsó rész homályos.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest