Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
pirosvilamos #2804 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek. Egyenlőre ismerkedek a modellezés ezen ágával de elsőként a váltók elektromosításáttervezem.
-
vasi89
őstag
válasz
pirosvilamos #2797 üzenetére
most kezdtem el a dolgot úgy h ebben a témában elég kezdő vagyok, de lényegében erre voltam kíváncsi h kell e újabb trafó is.
http://shop.modell.hu/piko-57111-startszett-gozos-teherkocsik-4015615571117.html
egyébként ezzel az alap startszettel rendelkezem egyenlőre
Meg annyi kérdésem lenne még, hogy esetleg valami nagyobb fórum/weboldal ami vasútmodellezéssel foglalkozik és magyar olyan létezik? mert nem nagyon találtam semmit, pedig fórumról sokat megtudhat az ember.
-
vasi89
őstag
Hali!
A napokban sikerült szert tennem egy Piko start szettre, így egyenlőre annyi kérdésem lenne, hogy mire lenne szükségem h váltót is tudjak kötni a körbe? Vagy van vmerre erről valamiféle leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest