Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
YanezTTrain #472 üzenetére
Köszi a válaszokat! Sín van valamennyi de még hétvégén megyek kutakodni, hogy mi az ami még fellelhető, nagyon örülök neki, hogy végül is meglett és nem lopták el
(Utólag is elnézést akit így meg gyanúsítottam). Még azt is meg kell majd néznem, hogy mi az ami működik és mi az ami nem. Arra már nem emlékszem, hogy áramszedővel is lehetett vezérelni vagy csak a sínbe ment áram? Arra emlékszem, hogy voltak felsővezetékek (fémből) csak sose volt teljesen összerakva a terepasztal mert akkor még nagyon gyerek voltam és utána már apukámnak nem volt ideje vele foglalkozni. Most így 20 év után már összetudom rakni magam is
-
pirosvilamos
tag
válasz
YanezTTrain #472 üzenetére
Szia!
A H0-os cuccokra nem válaszoltál, aktuális még?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest