Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Ezt tartom! Én is városi vagyok, világ életemben állatok vettek körül. A kóbor macskát is összefogdostam lelkiismeret furdalás nélkül. Amikor anyum terhes volt a nővéremmel, macska wc-t cserélt ugyan úgy, és a nővéremnek sincs semmi baja. Egyikünk se beteg, csak nagy ritkán. Az én immunrendszerem is vagy 10x erősebb, mint az unokatesómé, aki semmihez nem érhetett, aminek szőre van, vagy ha hozzá is ért, egyből késmosás és semmihez nem nyúlhatott addig.
Plusz a macskánkal aludtam baba koromban is, sose feküdt rám, és allergiás se lettem.Amúgy a legtöbb orvos meg védőnő, akinek nem tetszik terhes nő mellett a macska, vagy ebben a neveltetésben részesült, ezért nem is fogadja el a macskások indokait, vagy csak szimplán utálják a macskákat. Amúgy ha a 3 hónapon túl van a Párod, akkor már tökmind1, az első harmadon túl van, ami veszélyes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest