Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ariel96

aktív tag

válasz Nimrod #13468 üzenetére

Úgy tűnik, jól érzi magát velünk a kutya - a cica is megőrizte a neki járó kiváltságokat.
    Tegnap el kellett mennünk a volt gazdájához (segítséget kért tőlünk), és mivel még eddig nem hagytuk magára, vittük őt is (a neve: Lupi). Biztosan érezte rajtunk az aggodalmat (nem tartottuk jó ötletnek - oda vinni a régi helyére), mert már az ajtóból vissza akart fordulni.

Amikor megérkeztünk, nagyon izgatott lett Lupi. Én kint maradtam vele a kocsiban - kutyát még nem láttam ilyen keservesen sírni. Amikor megjelent a párom a volt gazdi társaságában, akkor elkezdett morogni.

A tegnap esti sétán nagyon szófogadó volt. :)

Szegény Lupinak valószínűleg még sosem volt szerető családja. Munkakutyának tartották, de nem képeszték ki. Először őrző-védő cégnél volt, onnan került az ismerősünkhöz - aki szintén nem foglalkozott vele.

Hosszú szőrű kutyus, féltem, hogy nem fogja bírni a lakást - előtte a szabad ég alatt volt.
    Az az igazság nem állt szándékunkban kutyát vállalni, csak nem akartuk, hogy további rossz dolgok történjenek Lupival (lány). Sokkal szelidebb, félénkebb, mint gondoltam.

(#13467) Dhampir: Egyik hajnalban vakkantotott párat (halkan). A neki sütött csirke far-hát az erkélyen volt, és enni szeretett volna belőle. Sokszor hajnalban eszik, ezért este hagyunk előtte ételt. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák