Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben a topikban a véleményem szerint minimum alulreprezentáltak a kés szempontjából hétköznapi átlagemberek, tehát szerintem itt a jártasabbak csak abban tudnak segíteni, hogy szerintük az átlagember vajon mit vehet, ami vagy valós lesz, vagy nem. (Gondolod, hogy jó cikk lesz, ha leírod, hogy az átlagember milyen kést vásárol otthonra? Szerintem pont nem erre lennének kíváncsiak akik olvassák, de lehet, hogy rossz felől közelítem meg a dolgot.)
-
snipr
aktív tag
Nem lesz ember szerintem, aki a #6656 második soránál jobban összegzi neked (az ötleted jó egyébként, én is emiatt néztem be a topikba).
Ikea 365 késeket sokan szeretik, Fiskars/Victorinox... Kai ha többet is rászán a delikvens.
Ezeken túl esetleg néhány magyar késkészítő mester terméke is megérhet egy misét.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest