Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz velizare #10440 üzenetére

Egyet mondunk és mégsem. Én azt mondom vannak veszélyfaktorok és azokhoz tartozó valószínűségek. A felsoroltakat a nyilvánvalóak kivételével az emberi szervezet ki szokta mozogni. Sokváltozós ez a történet is, az immunrendszerek is változnak a korszakkal. Csemeteként rendszeresen küldtek tejért, mindig felforraltuk. Akadt közvetlen friss szlopálása is. A tejet egyébként is módjával, a vércukrot rángatja szépen. Ugyanakkor mesés egy jó házi tej, tele zsírtartalommal.

(#10439) justmemory, a meghatározást tekintve szinonimákat mondunk, de értelek.

(OFF)egy baci génszekvenálást megcsinálni nem nagy dolog, így akár lehet speckó gyógyszereket is készíteni... (/OFF)
    Ezt a mondatot rögvest postázd az orvostudomány és a mezőgazdasági ágazatok egészének is. Komoly gondok vannak és megkomolyabbak vetülnek időben előre. Úgyhogy egyelőre nagy elég dolognak bizonyul.

(#10443) ncc1701, headline: ncc1707 skippelte a halált! :D

(#10446) hiperFizikus és elmerülhetünk a föccstej tulajdonságaiban, te áthallásba helyezted ezt az ölőképességet. A borjúnak jön jól, tovább nem kell gondolni. De ha vannak kísérletek jöhetnek a linkek.

Még ha a tej okán is, de a növényvédelem eredői szerintem nem off, több tudással ez egy színvonalas kanyar is lehetne, nekünk itt nincs több tudás, de azért aranyosak vagyunk (és szépek). De hogy senkiben ne maradjon tüske, szerintem fektessük le akár rangsorolással, hogy mely témák kívánatosak és melyek kevésbé. Bizonyos fokig a PgDownban én is hiszek.

Új hozzászólás Aktív témák