Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:33

LOGOUT.hu

Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1751) gubabela válasza Vesa (#1749) üzenetére


gubabela
senior tag

Persze szívesen írok róla, de nem vagyok profi teszter sem gémer, ezt azért előre közölném. :) Annyira sok tapasztalatom sincs, nem nagyon tudnám mihez hasonlítani max egy régi saitekhez. Mostanában kaptam rá megint a repszimekre jobban, és hát a dcs-hez az egér bill kombót már kevésnek éreztem. Régen sokat il2-ztem, de oda még nem kellett nekem joy. És hogy miért is ez lett végül? Hát elsősorban mert bal kezes, másodsorban, mert ezt lehetett kapni a jobbak közül (virpil csak előrendelésre, tm, logi nem érdekelt)

(#1752) Vesa válasza 4580693 (#1750) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Igen, itt a másik! Nagyon szép darab! Rá is ugranék, ha lenne rá keret... :K

gubabela
Nem kell komplett cikket írni, csak pár mondatban is elég, hogy milyennek érzed a minőséget, a kialakítást, hogyan funkcionál a játékokban stb. Ha lesz rá érkezésed és írsz majd róla, belinkelem az összefoglalóba.
Nagyon jó választás volt, ezek a legjobb cuccok jelenleg! Sajnos nekem még nem volt hozzá szerencsém közelről, csak teszteket néztem róla. Lehet lassan én is eladom a Warthogot -a sticket legalábbis, mert a gázkart nagyon szeretem- és cserélek egy Virpil vagy VKB gripre.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1753) Szepy_LC8


Szepy_LC8
csendes tag

Ha esetleg valakit még érintene, megkaptam a Virpiltől a választ a furatok méreteivel.

(#1754) gubabela válasza Vesa (#1752) üzenetére


gubabela
senior tag

Rendben, akkor egy kis beszámoló

A vkb fsc-től lett rendelve, a rendelés másnapján postára is került és 4 munka nap alatt meg is érkezett. Nyomkövetés csak a dhl holland oldalán látszott.

Maga a grip egy bal kezes kosmosima prémium, hozzá pedig egy gunfighter mk3 controller, valamint lett még rendelve egy ucm stronghold-s tartó. A grip és a controller nem összeszerelve érkezik.
Tartozékok:
black box (fekete), kábelek (usb is), szerelési anyagok, rugó szettek, extra kapcsolók, nagy base plate, nagy kéztámasz (gumi) és egy jópofa sim crew alátét
A grip 19cm magas a teljes magassága összeszerelve 26 cm.
21 cm-es kézmérettel nekem kényelmes a nagyobb támasszal, a gombok pozíciója jó, mindent rendesen el lehet érni. Pár bemutatóban panaszkodtak az ergonómiára és hogy éles a szél,konkrétan valakinek a hüvelyk ujját vágta amikor átfogott, nekem ezzel kapcsolatban nem volt vele problémám, sehol nem tudtam még véletlenül sem a széléhez dörzsölni, még akarattal se nagyon. Anyag minőségre jó, igaz a grip műanyag, de masszív, nem recseg, nem kotyog vagy lötyög sehol. Gombok nyomáspontja is megfelelő bár nem mindenhol határozott, de azért kellő visszajelzést kapni. Sok gomb 2 vagy több állású, mennyiségre bőven elég nekem, így is hosszabb idő lesz mindent beállítani és megtanulni.
A kontroller teljesen fém, cserélhető rugókkal karokkal, akár dry clutch-al, z tengellyel (lockolható).
Maga a joy nem igényel külön drivert, de használatba vétel előtt érdemes rátenni a legújabb fw-t, valamint kalibrálni. A vkb oldalán valamint a youtube vkb csatornáján több hasznos oktató videó is található az összeszerelésről és a szoftveres részéről.
Amikkel kipróbáltam játékokkal szinte mindennel jól működött, kivéve az ace combat7 (igaz ez egy portolt arcade). Ez a játék csak kevés vezérlőt támogat, bár elméletileg működésre lehet ez alatt is bírni. Pontosságra nem tudtam mihez hasonlítani, de érzésre nagyon is rendben volt, a legkisebb mozdulatra is késlekedés nélkül és pontosan reagált.
Igény esetén teszek fel képeket is

[ Szerkesztve ]

(#1755) BoB válasza gubabela (#1754) üzenetére


BoB
veterán

"mindennel jól működött, kivéve az ace combat7"

Nem vesztettél semmit sem :DDD

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#1756) gubabela válasza BoB (#1755) üzenetére


gubabela
senior tag

Jaj már, néha az is jó. Persze szimhez nem sok köze van, de vannak benne szép videók meg repulők. Bár gondolom aki ennyit kiad egy vezérlőért annak nem ez a fő csapás irány.

(#1757) BoB válasza gubabela (#1756) üzenetére


BoB
veterán

Én inkáb azt mondanám hogy az AC7-hez felesleges a joystick.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#1758) Munkas


Munkas
aktív tag

Sziasztok! Valami szimmetrikus, balkezes vagy átszerelherő joyt nem tudnátok ajánlani? Nem kell sokat tudnia, mert billenyűzettel használom.

(#1759) Szepy_LC8 válasza Munkas (#1758) üzenetére


Szepy_LC8
csendes tag

T16000, gyárilag kapsz hozzá balkézre átszerelős kéztámaszokat. Nem tudom olcsóbb kategóriában van-en ilyen.

(#1760) Munkas válasza Szepy_LC8 (#1759) üzenetére


Munkas
aktív tag

Kösz! Szerintem jó lesz. Az amúgy jó Joy? Most egy Genius van, de az nem jó.

Már vagy 5 éve vettem, aztán végül nem is használtam. Nemrég elkezdtem Elite-zni, akkor vettem elő. Kiderült, hogy a vízszintes érzékelője felszed valami zajt, és ha mozgatom kicsit oldalra húz. Nem volt vészes, először mozgás közben fel sem tűnt. De aztán zavart, mert ebben a játékban nem kell végig fogni a joy-t, gyakran elég csak megpöccinteni egy kicsit, hogy irányba álljon, de ilyenkor gyaran kapott egy kis rollt is az űrhajó.
Gari már régen lejárt, hiába volt új, ezért gyorsan szétszedem. Ugyanolyan potik-voltak benne. Kicseréltem vízszintes potit a thruster-ével, mert ott úgysem számít. De nem lett jobb, mert az alkatrész jó volt, csak valamelyik kábel vagy forrasztás lehetett rossz ami csak mozgatás közben jött elő. Ezért sorban kicseréltem azokat is. Így már jobb lett, csak a középpont mászott el (egy USB kábelt nyisszantottam szét és abban valszeg nem pont olyan drótok voltak), és függőleges irányban is előjött némi pontatlanság.
Nem egy nagy tudomány, ami ezekben a cuccokban van, és egy darabig szórakoztató is forrasztópákát ragadni. Csak mindig a játéban derült ki, hogy maradt egy a pici ugrás, amit a beállításánál akár észre sem lehet venni. Ezért ma betelt a pohár, amikor vacsorából visszatérve megláttam, hogy megint forog az űrhajó. Nem fogom többet szétszedni a kis dögöt, mert már bosszant :)

[ Szerkesztve ]

(#1761) Vesa válasza Munkas (#1760) üzenetére


Vesa
Topikgazda

A Genius egy lapon sem említhető a T.16M-el, még akkor sem, ha ez utóbbi sem a csúcsot képviseli. Viszont RZ axison az is típushibás, bizonyos időn belül elkezd zajosodni.

A tudomány a valóság költészete!

(#1762) Szepy_LC8 válasza Vesa (#1761) üzenetére


Szepy_LC8
csendes tag

Nekem két TM-em van. Az első a 16000M, már arra sem emlékszem mikor vettem, de nem most lehetett, mert 12-15e-es ár rémlik rá. Volt használva rendesen, az alján a tolóerő csúszka adta meg magát mostanára, tisztítás nem segített, de jópár évet kihúzott.
Ősszel lett egy FCS, mert a flightpack része volt külön kapni sem lehetett éppen a pedált és a throttle-t és drágább is lett volna :) ), az azóta hibátlan, igaz a pedál miatt nem tekergetem.
Összességében árát bőven megéri szerintem, a műanyagok között a leghasználhatóbb, de lehet, hogy csak szerencsém volt eddig vele.

(#1763) Vesa válasza Szepy_LC8 (#1762) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Maga a joy nem rossz, már csak a mágnesszenzor miatt sem, ajánlottuk is többször, mert ebben az árkategóriában gyakorlatilag nincs más az X52 Pro-t leszámítva (bár az is már drágább). Ugyanakkor sorra jönnek itt is a tagok azzal, hogy kontaktos az RZ axis, ha visszaolvasol, 2-3 hónapon belül 3-4 ember is erre panaszkodott itt, de a külföldi fórumok is tele vannak vele sajnos. Úgy tűnik, az újabb szériák jobban érintettek mint a régiek, de ez sem egyértelmű.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1764) Szepy_LC8 válasza Vesa (#1763) üzenetére


Szepy_LC8
csendes tag

Igen, olvastam, ezért írtam, hogy lehet, hogy csak nekem volt vele szerencsém. Az biztos, hogy az FCS-t nem tekergetem, hiszen van pedálom.

(#1765) 3.Aragorn


3.Aragorn
addikt

Srácok, amúgy nem akarunk összedobni egy céget ami itthon gyárt hotasokat? Ilyen árak mellett bőven profitálnánk belőle. ;]

Nem minden vándorút céltalan...

(#1766) Vesa válasza 3.Aragorn (#1765) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Ha be tudsz vonni párszáz millióval kockázati tőkebefektetőt, és van pár "üres" éved fejlesztésre, akkor minden további nélkül. De a joy piac elég szűk, nem egy dinamikusan fejlődő ágazat. A Virpil és a VKB is folyamatos gyártási problémákkal küzd, vagy csak pénzük nincs, nem tudom, de a termékek sokszor vannak "Out of Stock" státuszban. A VKB-nek még a gázkart sem sikerül megcsinálnia évek óta. Nem hinném, hogy az évezred üzlete lenne. :)

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1767) abéla


abéla
senior tag

Kicsit off -najó nagyon- :) , de talán van itt néhány msfs2020 user:
fs2020-ban rudder esetén lenne a fontos -bár a többi tengelyen is elkelne- a saturation/deadzone/stb állítási lehetőség, tehát vlmi DCS-hez hasonló.
Mert sajna az eddig tapasztalt, ilyen fapad megnyomom a scan-t oszt' ahogy
esik-jóvanazúgy beállítási metódussal nagyon nem akar jó lenni a kormányom gáz/kuplungja, mint left/right rudder.

Sajnos nativan -az elődeivel ellentétben- nem kezeli a Saitek Multipanelt sem.(gyak. többet kell hozzá mókolni, mint DCS-ben) :O

hootka!

(#1768) Vesa válasza abéla (#1767) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Nem tudom pontosan mire gondolsz, de esetleg ez, vagy ez?

A tudomány a valóság költészete!

(#1769) abéla válasza Vesa (#1768) üzenetére


abéla
senior tag

Oh, köszi a gyors választ, eddig ilyesmit nem használtam, de ahogy nézem, ez jó lesz!

hootka!

(#1770) Szepy_LC8 válasza abéla (#1767) üzenetére


Szepy_LC8
csendes tag

Multipanelt kezeli Fs2020, Logitech drivert töltsd le, ha nem indul el magától a játék indítása után, elindítható egy appal és hibátlan.
Nekem a Thrustmaster óccsóbbik ruddert is alapból felismerte, minden mókolás nélkül.

(#1771) abéla válasza Szepy_LC8 (#1770) üzenetére


abéla
senior tag

köszönöm nektek is,
polgári repülős topikban is segítettek, így már talán sikerül összehoznom a -nem kokányolós- megoldást is :R

hootka!

(#1772) racskobalazs


racskobalazs
senior tag

Sziasztok!

Olvastam az összefoglalót, és a legelső (legolcsóbb :D) joystickre gondoltam kezdésnek, alkalmi FSX vagy MSFS2020-ra.
Mennyire ideális balkezeseknek?

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#1773) Szőrös  válasza racskobalazs (#1772) üzenetére


Szőrös 
veterán

Melyikre gondolsz, Logi vagy TM? Egyik se balkezes, bár a TM talán talán haszálható úgy is.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1774) racskobalazs válasza Szőrös  (#1773) üzenetére


racskobalazs
senior tag

A logitechre gondoltam, de ahogy most nézem a thrustmaster még olcsóbb is.. :) Akkor valószínű az lesz ha az használható balkézzel. Köszönöm!

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#1775) Szőrös  válasza racskobalazs (#1774) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nem igazán balkezes az a joy. :( Thrustmaster T16000-et keress használtan, talán találsz 20k környékén, na az balkezesre is átszerelhető.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1776) Vesa válasza racskobalazs (#1774) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Egyik sem balkezes sajnos. Ahogy előttem írták, a T.16k használható balkézzel is.

A tudomány a valóság költészete!

(#1777) repvez


repvez
addikt

[link]
Uj hotas

(#1778) Szepy_LC8 válasza racskobalazs (#1774) üzenetére


Szepy_LC8
csendes tag

A T16000 sorozathoz (az új FCS-hez is) megkapod a balkézre átszerelős "szettet", ami igazából csak a markolaton lévő "gripek"-ből áll és az alján a csuklótámaszt kell elfordítani miután kilazítottad, de teljesértékű módon használható így mindkét kézzel. Ha esetleg cserélgetnéd bal-jobb között, az alján egy gombbal át lehet a szimmetrikus billentyű-párok funkcióját tükrözni a másik oldalra, nem kell átkonfigolni minden alkalommal.

[ Szerkesztve ]

(#1779) Vesa válasza repvez (#1777) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Jópofa! A throttle ház Warthog copy, de amúgy tetszetős. Mondjuk az a két kábel a throttle oldalán szerintem gáz, nem tudom meddig húzzák.

A tudomány a valóság költészete!

(#1780) repvez válasza Vesa (#1779) üzenetére


repvez
addikt

azt én sem értem, hogy miért igy oldották meg, simán levezethették volna a karok mellett a forgáspontig, ugy nem tört volna a vezeték egyáltalán .
De lehet valami tervük van vele, hogy oldható csatlakozókat tettek oda .

(#1781) Vesa válasza repvez (#1780) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Ilyen megoldást még nem láttam sehol. Ezt hol gyártják egyébként? Néztem a webshop-ban, most 500 dollár, de elvileg 900-ról van akciózva, ami nem tudom mennyire fake.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1782) repvez válasza Vesa (#1781) üzenetére


repvez
addikt

A video végén emliti , hogy kinai cucc igy a postánál az árra még rájöhet a vám és a posta dij igy azzal is számolni kell .
[link]
Amugy 500ért nem olyan vészes hogy full fém HOTAS kaps, összehasonlitva a virpil vagy a másik verzionál csak a base kerül 300ba

(#1783) repvez válasza repvez (#1777) üzenetére


repvez
addikt

(#1784) Vesa válasza repvez (#1782) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Na ezt köszönöm, sose hallottam róla. Elég jó cuccokat árulnak még a rendszer részeként. Nem lehet rossz, persze a kínai cuccoknál a support hiánya általában probléma. Megérhet egy próbát, az ára jó.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1785) abéla


abéla
senior tag

Mivel egyre inkább kezd kifeküdni szegény -kb 12-13 éves- x52 gázkarom (gombok, tárcsák zajosodnak, nehezen járnak), így azt hiszem, eljött a pótlás ideje.

A jelöltek:
-új X52 pro: 2 év gar. + masszívabb, mint a nem-pro + lcd panel(ami ellentétben az enyémmel, működik :) ) + lenne egy pót-stickem; feltehetően a TM TCA vállna azzá, mert ugye TCA-n bár több, de roszabb ergo-val bíró gomb van, meg lehet a pro finomabban is jár + fém tengely-fire0-modeswitch; de ez még nyitott, mindenesetre legalább opció
-használt Warthog gázkar: kb. ua. az ár, dual, brutál-masszív, de nincs gari és x52 gázkar ergo. nekem jobban bejön + megszokott/begyakorlott gombkiosztás, ami viszon így ránézésre kicsit furi a Warthog gázkarnál (tudom-tudom, hogy replica A-10, de mit mondjak erre? ...alig repültem vele, inkább a VSZ gépeket favorizálom)

Kérdésem lenne X52 pro kapcsán:
-a stick rugóereje esetleg állítható -komolyabb- mókolás nélkül?
- amint olvasom, throttle esetén csak a kissé nehéz járásra panaszkodnak itt-ott, azonban ha annak mértékét legkönnyebbre állítom, egyben nálam le is lenne rögzítve asztalaphoz, jól érzem, hogy nem lenne gond? (sima X52 gázkar nekem teljesen jó feszességű kb 30%-ra állítva)

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#1786) Szőrös  válasza abéla (#1785) üzenetére


Szőrös 
veterán

X-52pro sticken a rugóerő egyáltalán nem állítható :(
A throttlevel nekem nem volt gondom, rögzítés nélkül is simán ment, a talp nem mozdult el. A stick már inkább, szóval lehet azt kell majd rögzítened neked is.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1787) Vesa válasza abéla (#1785) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Rugó gyárilag nem állítható a Pro-n. Mókolni lehet, de akkor buktad a garit.
A gázkarban van egy műanyag pöcök, azt ki lehet szedni és akkor olyan lesz, mint kés a vajban (én megcsináltam anno). Viszont, ehhez is szét kell szedni, ami ismét gari probléma.

Egyébként maga a kar nem jár nehezen -állítható is az ellenállása-, csak van ez az utánégető fokozat, ami miatt a végállások előtt kicsivel "akad" egyet. Az említett rugós pöcök kidobása ezt hivatott kiiktatni, de a köztes úton simán jár a kar. De tény, hogy kiszedve az igazi, bár ez nyilván ízlés kérdése is. Én utáltam.

A tudomány a valóság költészete!

(#1788) BoB


BoB
veterán

VPC Collective Controller Lineup

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#1789) abéla válasza Szőrös  (#1786) üzenetére


abéla
senior tag

Hmm, akkor ua. mint a régi, hasonló Saitekes megoldás: a stick tövében lévő rugót kell(ene) visszavágni/cserélni.
Hát lehet inkább szétkapom a régi gázkart és befújkálom, hátha megoldás lesz ideig-óráig és talán lesz előbb-utóbb használtan x52/pro, mert gondolom a gázkar másnál is többszörösen túléli a stick-et.

Vesa: ez a gázkar-döccenés engem nem zavar, mondjuk én inkább vadászgépekkel repülök;
bár most, hogy mondod: anyahajós leszállásnál, légi utántöltésnél - főleg az alsó "click"- tud néha idegesítő lenni.

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#1790) Vesa válasza abéla (#1789) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Van aki direkt keresi, hogy legyen ilyen funkció. Ízlés dolga -meg persze azé is, hogy mivel játszik az ember-.
X52 Pro stick nálunk is szórakozik, fiam már nem hasnzálta egy ideje, zajosodik pár poti az állástól. Én már nem szedem szét tisztítani, nincs rá időm.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1791) Manson^


Manson^
tag

Sziasztok!
VKB Gladiator NXT-vel szemezek.
Mennyiért szokta ezek végül ideérni? Az eu honlap azt mondjat vat included, shippin 5euro. Ez reális? Tényleg megkapom ennyiért?

(#1792) BoB válasza Manson^ (#1791) üzenetére


BoB
veterán

Ha az EU honlapjuról kéred akkor az EU-s raktárt jelent, és nincs vám mivel EU-n belül megy, szóval igen.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#1793) Szőrös  válasza Manson^ (#1791) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nekem 3 het alatt megjott, bar en par honapja rendeltem meg a lezarasok alatt. Annyiert kapod meg amennyi ki van irva, nincs atbaszas. Amugy jo kis joy.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1794) Manson^ válasza Szőrös  (#1793) üzenetére


Manson^
tag

Köszi szépen mindkettőtöknek, azt hiszem rárepülök!

(#1795) abéla válasza Vesa (#1790) üzenetére


abéla
senior tag

Vedd úgy, hogy megvan a vevőd a Pro gázkarra, ha emiatt esetleg feleslegessé válna. :D
Komolyan :K .
Már amennyiben az is nem kezdett le zajosodni ...bár ha jobban meggondolom, még úgy is vinném, lévén jobb lenne felújítási alapnak a pro-d throttléja, mint az én ősrégi simám.

Manson^:
Na, itt is van a múltkor emlegetett/hiányolt köztes, minőségi stick alternatíva!

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#1796) abéla


abéla
senior tag

Oh a fenébe, nem kell nekem új stick, na de mi csodás, ahogy ez a NXT mozog!

...meg (elő)feszítő rugókészlet, meg pinky-switch, meg analóg mini-stick, meg normális bél -igaz nem fém, de mondjuk nem is 150e-; a fene vinné őket, még elszedik a pénzem! :DDD

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#1797) abéla válasza abéla (#1796) üzenetére


abéla
senior tag

Volt 2db NXT prémium jobbos (többi in stock), kicsi vaci, majd az egyiket elhoztam a fenébe :)) .
Ránéztem 2 perc múlva: out of stock (kapkodják, nem véletlen)

Mert ugye a TM TCA sajna 1(2?) kategóriával van ez alatt, meg ugye -az eddigi tapasztalatok alapján- nem is számolok vele hosszútávon :U , viszont a full nagyvasak horribilis árait egyszerűen nem vette be gyomrom, így hát nem lehetett ezt a NXT-et nem elhozni.
Nah amiért hónapok óta gyűröm a kispárnám, végre megoldódott :DDD .

Majd, ha megérkezik (remélem nem hetek/hónapok múlva) és időm engedi, kicsit nyüstölöm, hogy újból teret engedhessek
-ide vonatkozó- grafomán hajlamaimnak :B .

Vesa: azé' a gázkarra vonatkozó megállapításaim változatlanok :K

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#1798) Vesa válasza abéla (#1795) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Gázkar maga nem zajos, csak az egyik tekerőpotija, de dead zone állítással még simán kezelhető. Kéne neki egy kontak spray és annyi, de nincs kedvem szétszedni megint.
Ha el lesz adva, egyben szeretném ellőni, mert külön már nem fog elmenni. :) Így sem fognak kapkodni érte, nem sokan éreznek késztetést a szétszedésre szerintem.

A tudomány a valóság költészete!

(#1799) abéla válasza Vesa (#1798) üzenetére


abéla
senior tag

Hjólvan, ha eladó lenne azért szólj, hátha ki tudnánk találni egy mindkét félnek tetsző alternatívát.

hootka!

(#1800) abéla


abéla
senior tag

Aggódjak vajon, ha a VKB eu oldalán leadott és paypalon keresztül a teljes(br.) + szállítási árat eur-ban történő fizetést követő 1 hét alatt is változatlanul a processing státust látom (1 hétig készítik elő vagymi!?) ?

Arra tudok még gondolni, hogy mivel csak 2 db Glad NXT-et jelzett raktáron
(mely rögtön 0 db-ra váltott a rendelést követően és azóta is ez látható) amikor leadtam a rendelést+kifizettem, esetleg nem frissítették kellően gyorsan, netán logisztikában nem pontosak a srácok és most várunk mind (VKB és én :) ) a kínai utánpótlás megérkezésére, hogy teljesíthessék a rendeléseket :F

[ Szerkesztve ]

hootka!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.