- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalee
tag
Józsefné-nek már tettem szóbeli ajánlatot, amit el is fogadott (3 millió, ami tekintettel az állapotokra mindkettőnk szerint reális érte). Nem is értem, hogy lehet ezen az ingatlanon közel 20 millió végrehajtás. Ráadásul a végrehajtó N. Zoltán irodája úgy látom, felszámolás alatt van. Kicsit elakadtam, merre is kellene tovább menni.
-
Shalee
tag
Sziasztok!
Ingatlan tulajdoni lap értelmezésében tud valaki segíteni?
Történet röviden: A szomszéd telket szeretném megvenni, amivel évtizedek óta nem foglalkozik senki (kegyetlen gaz + bontásra ítélt épület). Lekértem a tulajdoni lapot, de nem nagyon sikerült megállapítani, hogy kinek mennyi része van benne, illetve hogy az a végrehajtás mi lenne, és melyik tulaj tartozik. Akikről én gondolom, hogy tulajdonrésszel rendelkeznek, egyik sem a bejelentett címén lakik, a nekik küldött levelek mind visszajöttek. Egyedül K. Józsefné-vel sikerült felvennem a kapcsolatot, de ő egy nagyon idős hölgy, aki nem tud senkiről és semmiről semmit, nem jutottam vele előrébb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest