- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
-
mycso
veterán
válasz
DJ. Ru$y #27395 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszod.
Bocsánat kifelejtettem a leírásból, pont a problémás szakaszokon nagyon ramaty állapotban van a kerítés (hátul és baloldalt), és igen szeretném lecserélni a kerítést.
Első körben megpróbálok beszélni a szomszédokkal, bár nemsok jóra számítok a részükről...Olyat ugye simán csinálhatok, hogy a "közös kerítéstől", teszem azt 20cm-re természetesen a saját portám terhére felhúzok egy teljesen új kerítést?
-
EmberXY
veterán
válasz
DJ. Ru$y #27181 üzenetére
Szia!
Mindenképpen rendes felmondással szeretném megoldani, kalkulálva a felmondási idővel is. A megállapodás alatt mit kell érteni? Ha én X napon ezt bejelentem, írásban természetesen, akkor ezt a munkáltató megtagadhatja, vagy ez bármilyen egyéb megállapodást, egyezkedést kell, hogy maga után vonjon? -
mephi666
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #27145 üzenetére
...ez az: nem életszerű, hogy minden kamerát úgy rakjon fel az ember, hogy semmit ne rögzítsen közterületből... plusz az is lehet, hogy a kamera az állása alapján mindent rögzít, közben ki van maszkolva a terület 80%a... és ez ránézésre nem is látszik
...azért is van szükség minimálisan a közterület rögzítésére, mert ezeken a felvételeken lenne rajta, ahogy esetleg küzd a bűnöző a bejutással... minden egyes másodperc plusz információt hordozhat
-
gordonfreemN
addikt
válasz
DJ. Ru$y #26924 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
A vicceket is 🙂
Sajnos minden amit tudok az ennyi. Tudom így nehézbármit is megjósolni, de azért is aggódok, mert 1 éve már nem dolgozik, esténként jár el, fura életvitel.Dehogy akarom én feljelenteni, csak ő biztos, hogy nem ott lakik illetve a címhez semmi köze. Ezért gyanús.
Meg azért, mert a nevét nem tudom le tudná-e írni, számítógépet bekapcsolni már bonyolult lenne. Tehát a tevékenységek messze nem vágnak profilba.
Meg azért mert albérletben lakik, vannak pénzügyi vitáik tehát nehezen tudom elképzelni,hogy volt 3 millája a cégindításhoz, de persze ez a része már fikció.A felnőttfilmes tartalom még csak nem is érdekelne, az ő dolga. Az már jobban aggaszt, ha strómannak használják mint ügyvezetőt. Na mind1, ha ebből semmi sem vonható le, jobb ha beszélek vele...
Köszönöm a tanácsokat -
Grave_444
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #26897 üzenetére
Más pedig mást mondott.
Az a szép ebben ahány embet kérdezek, annyi megoldás.
A Te válaszod sem helytálló, mert eredetiségvizsga nem kell például..Szvsz amúgy nevetséges, más országokban nem szórakoznak ezzel ennyit.
Még ha tuningolni szeretnék és nagyobb motort belerakni, ezzel csalni megértem, na de így. Konkrétan ugyanaz kerül bele más gyári számmal. Ennyit kéne megnézetni egy szervizzel, aki hozzáteszem a beszerelést is "végzi", ad hivatalos dokumentumot és kész.
Vicc, hogy ez nem elég. -
Grave_444
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #26882 üzenetére
Oké, szóval egy ismerőssel (magánszemély) írok egy adásvételit, beszerelési nyilatkozatot pedig egy szervizzel. A munkát mi végezzük, de az most mindegy.
Én úgy gondolom, de javítsatok ki, hogy ha megvan a 2 papír bemegyek az okmányirodába és lesz egy új forgalmi, ügy lezárva.
Eredetvizsga akkor kell, ha eladom és az új tulaj papírozza magának, de ott már rendben lesz elméletileg. Ez a cél igazából.
A törzskönyben csak alvázszám szerepel, a motornak semmi köze hozzá, ezt tudom.
-
Atomantiii
addikt
válasz
DJ. Ru$y #26816 üzenetére
Falu szélén lakunk, melletünk már szántóföldek vannak és a melletünk szemben lévő földön öntözik a tormát kb 100-125 m-re a tábla másik végében a nyitott ablaktól már péntek óta reggel 5-6-tól este 11-ig is megy mire kifogy az üzemanyag. Este már nem bírtam tovább, 10-kor kimentem és leállítottam, mivel persze a gazda már este 6-kor elhúzott, mi meg hallgassuk itt örömmel.
Akkor majd megkérdezzük a jegyzőt, bár szerintem semmivel nem leszünk előrébb vele.
Mondjuk a másik kút meg a tábla másik szélében vagy 25 m-re van az ablaktól, de szerencsére eddig idén nem találta ki, hogy innen is akar öntözni. Bár vagy 2 éve simán öntözött itt közelebb is, tavaly nem mert nem volt berakva a föld, bár már említettük neki, hogy nagyon durva itt hallgatni napokig, hogy ő öntöz. Illetve, ő nem hallgatja, mert ugye megtankol majd párszor visszajön megint tankolni, mi meg hallgathatjuk a zajt.
-
herdsman12
őstag
válasz
DJ. Ru$y #26661 üzenetére
Közterület felügyelet küldi a csekket, amit nem fizetsz be határidőre, erre továbbítják a rendőrségre és indul a szabálysértési eljárás.
A ft esetében a KF előzetes csekk nélkül feljelentette (ilyennel még nem találkoztam)
Ilyen nyilatkozat után nem történik semmi további (gondolom ejtik).
Aztán, hogy a háttérben mennyire néznek a dolgok mögé, hogy van-e megfelelő hozzátartozó, esetleg kamerák képe, azt nem vágom. -
Rendo84
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #26541 üzenetére
Ha írnék a vásárlók könyvébe, vagy a panaszkönyvbe, akkor ott milyen formában kell ezt a bejegyzést megtennem? Még sohasem írtam ilyenbe.
Gondolom mivel voltam ott több napot, jogomban áll élni ezzel a lehetőséggel.Illetve létezhet olyan szabály, ha találnak valamit, meddig kötelesek megőrizni?
Legközelebb okosabb leszek, de előre ki gondolta volna, hangfelvételre lesz majd szükségem, ami most jól jönne...
-
válasz
DJ. Ru$y #26524 üzenetére
Igen, direkt nem írtam. És ez az új autó is azért lett, mert a korábbi autómat 6. alkalomra tudták megcsinálni garanciában (mondjuk azt 1 évesen vettem, de garanciával márkakerből). Végül jó lett az autó és beszámolták, én pedig vetem egy új autót, hogy a régitől megszabaduljak...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
DJ. Ru$y #26406 üzenetére
amargo: közvetlen felettesnek ahogy írtam, jeleztem is. De a felette lévő proprietor nem értette a szitut. Eleve fura, hogy a mérnökségvezetőt számonkérik ilyen piszlicsáré dolog miatt. De amúgy kiderült mi volt a gixer: egyrészt az, hogy csúszót emlegettem, azt hitték én el akarom számoltatni a hétköznapi túlóra alapóráját és a pótlék részét lecsúszni, ahogy kötött munkarend esetében szokás. Legalább is nekem ez jött le, valójában csak annyit kaptam, hogy maga a csúszó szó volt amitől kiégett a biztosíték. Nem igazán értem, de valami olyasmi, hogy erre más szót használjunk, hát majd a munkaóra áthelyezést fogom innentől.
Másik, amit tényleg elcsesztem, hogy a munkanyilvántartó rendszerbe berögzítettem magam, mert mindig azon ugrálnak, hogy rögzítse magát mindenki. Na ezt nem kellett volna, mert úgy látszódott, mintha én el akarnám számoltatni ezt a napomat is, szóval agyrém. Megyek inkább interjúzni
Szóval ami biztos, hogy túlóra kifizetés hétvégén van, hétköznapi nincs az első 10 óráig, cserébe az autóért (ami mondjuk az ő érdeke is, hogy van). Na de, mivel a nagyúrral megbeszéltem, nincs további apelláta a személyügyről (ahol az úr elmondása alapján, gyakran túlreagálják a dolokat, úgy havonta mindegyik kb egy hétig)
-
ityam
őstag
válasz
DJ. Ru$y #25654 üzenetére
megtekintési garancia van. fogyasztóként közhiedelem szerint nem kell garanciát adni. Ezt kell bőbeszédűen leírni egy szerződésben szerintem.előélete ismeretlen az eszköznek így ezzel kapcsolatba hozható hibát nem tudsz elfogadni. Ellenben vállalod hogy átvételnél az általad ismert paraméterek szerint működik.
Legalábbis szerintem.
-
válasz
DJ. Ru$y #25652 üzenetére
Szia!
Úgy gondolom, semmilyen adás-vételi szerződésben foglalt “letiltás elleni garancia” vállalása nem fog téged megvédeni.
Ha jól gondolom (esetleg a többiek pontosítanak majd engem), akkor ezek kellenek neked, hogy szolgáltatótól vásárolt telefont biztonságosan megvehess:-kedvezmény nélkül történt a vásárlás
-nincs hűség rajta
-nincs hátra részletfizetés
-egyösszegű vásárlás történt
(Pl Domino vagy egyéb feltöltőkártyás csomaggal vette az eladó)Ezek az információk mind kiderülnek az eladó birtokában levő számláról.
A szerződés nem véd meg, csak a számla segít neked, amit megnézel a vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Autós topik
- Biliárd és snooker topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest