Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz bambano #3098 üzenetére
Igen, de az eloveteli jog eseten a kesz szerzodesre lehet azt mondani, hogy kell vagy sem.(pont ez megy most koztem meg ket masik orokos kozt)
Tehat az nem mukodik, hogy masik tulajdonos ker egy ajanlatot toled vagy eledall egy ajanlattal, hogy 5 milla kell vagy nem? Aztan ha nemet mondasz akkor eladja masnak. Persze ha odajon es eladja 5millaert mert nekem tetszik az jo, de meg akkor is meg kell kerdezni a masik tualjdonosokat.
Ha 'kulso' vevo van, akkor a kesz szerzodesre bolithat ra, aki elovasarlasi joggal rendelkezik. Tehat ha en nem vettem meg 5 millioert es kesobb csak 3-ert tudja eladni Gipsz Jakabnak, akkor arra a szerzodesre az elovasarlasi joggal rendelkezok mndhatjak, hogy 'nekem igy jo, megveszem ezekkel a feltetelekkel'.
Ebben az esetben az elovasarlasi joggal elo szemely az eredeti vevo helyebe lep.
Nemtom vegrehajtas eseten hogy alakul, mert ugye ott elmeletileg arveres van. Elofordulhat, hogy az arveresen nyertes osszegre mondhatja az elovasarlasi joggal rendelkezo, hogy 'ennyiert nekem is kell'?qdak
Fel erdot kepletesen kell erteni. Nem irtad hany tulajdonos van, igy abbol indultam ki, hogy ketto es 50-50%-ban osztozkodtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING WIFI
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Xbox One X 1Tb Project Scorpio Limited Edition
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest