Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
haromegesz14 #207 üzenetére
Nem tudom hány kilo vagy, de ahogy írtam nálam mindegyik szétesik, pedig volt már kerámia Bones csapágyam is...tökmindegy. Nehéz is vagyok, meg eléggé agresszív a stílusom is. Magyarul nem tudok szépen deszkázni. Szétesik, beáll, baszhatom.
De hogy ha már ilyen noname csapágyakat nézel ráadásul ennyiért, inkább vegyél valami sk8shopból hagyományokkal rendelkező márkájút!
Én már öreg vagyok, nem vagyok hajlandó kísérletezni az ilyen olcsó szarokkal. Magyarul engem már nem vezetnek meg azzal, hogy ez csak ennyibe kerül. De ha látom, hogy a noname szar áráért tudok venni olyat ami egyszer már bizonyított, de ha nem is bizonyított, legalább egy gördeszkabolt polcáról emelem le, akkor egyértelmű, hogy azt választom.
6500 Ft-ig bezárólag találsz itt jó csapágyat, ami 100% hogy minőségre is többet hoz, mint a deszkak.hu-s cucc.Mini logot ne vegyél, az fos mondjuk.
De inkább fogd magad és menj be valamelyik helyi sk8shopba, aztán azt szupportáld. Ha normálisak, akkor tudnak neked segíteni, és el is tudnak magyarázni mindent. A jó sk8shop lényege szerintem az is, mint ezeknek az amcsi stílusú borbélyházaknak. Ha csak dumálni mész be, akkor sem dobnak ki. Sőt. Meg sem tudom mondani, hányszor megy a héderezés abbana boltban ahova mi járunk.
Ki nem hagynám.
-
0xmilan
addikt
válasz
haromegesz14 #207 üzenetére
A Stella-ban beepitett spacer / tavtarto van. Emiatt ugye nem kell hozza kulon tavtarto. Ezen kivul nem tudom milyen mas elonye lehet; talan jobban passzol a kerekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest