Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
válasz
Dorien #30425 üzenetére
Koszi a valaszt
korpicschess: Dragonfly azert nem igazan jo, mert PC mellett PS4-el hasznalva lenne, az pedig valogatos USB cuccoknal. E17 menne vele optikan es PC pedig USB-n.
.DLL: Koszi, utananezek azoknak is.HD600 mennyire lenne vallalhato az E09k-val? Azt mar hallottam, tudom rola, h bejon a hangja es kenyelmes is.
-
nubyy
aktív tag
Hi,
Cseres lett a 7 eves HD555 (modolt), helyette a HD598-at neztem. Ahelyett ajanlottak a fejhallgato erosito topicban a DT990Pro-t. Kiprobalni nem fogok tudni semmit, max Mediaban de az nem eppen idealis. Foleg zenere lenne, neha filmnezes es jatek lenne mellette. Amiket eddig hallottam azok a kovetkezok (mar amire emlekszem
):
HD555, HD580, HD600, HD650 (ez volt eddig az 1etlen Senn amit nem tettszett), HD800, AKG K500 es K1000 (), Shure SRH 440. Zene stilusa valtozo, hallgatok ilyet, meg ilyet es ilyet is. Ezek kozul a legutolso a legfontosabb. Fenti fulesek kozul nyilvan a K1k es a HD800 jott be legjobban, ezek utan a K500.
Ar leginkabb lelektani (100k, de rugalmas v.mennyire, max 1 honappal kesobb veszem meg), nem akarok tul sokat kolteni ra, viszont mivel evekig fogom hasznalni nyitott vagyok az ajanlatokra.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest