Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
korpicschess #30426 üzenetére
Az új E10K szeptember körül jön, az gondolom még jobban lenyomja majd az árát a használtpiacon.
-
Dorien
veterán
Nem rossz az E17. Inkább a Musilandokat szokták ajánlani, mert jobb az ár/érték arányuk, de azért az E09K dokkolója elég kézenfekvő választássá teszi. Volt a hardveraprón is múlt héten 26k körül, de ahogy látom már elvitték.
bluobluo75:
Takstar HD2000, Superlux HD662 széria, HD660
Superlux HD681 EVO, ha félnyitott is jó -
Dorien
veterán
válasz
DeathAdder #30416 üzenetére
Igen, ez szerintem is feketében néz ki jól.
-
Dorien
veterán
válasz
DeathAdder #30414 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz
Meridius11 #30370 üzenetére
Én az EVO-ra szavazok. (otthonra)
-
Dorien
veterán
válasz
Piftuka #30362 üzenetére
Hali!
Ha a Nomono kinyít újra, akkor meghallgathatod az összes Takstar-t. Tudtommal a legolcsóbb plüss párnás fejes a Superlux HD681 EVO, de ez félnyitott. 10k körül a műbőr párna az elterjedt, főleg a zártakon, de ez jobb hangizolációt is eredményez. Meg lehet próbálni a Superlux HD660-at, meg a HD662 szériát, ezek zártak. -
Dorien
veterán
válasz
DeathAdder #30351 üzenetére
A Pro 80 sokkal masszívabb fejes, a CAL!-ra vigyázni kell, mint a hímes tojásra, cserébe könnyű...
CAL! - 210g
Pro 80 - 340g -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
tal-garius #30277 üzenetére
"404 - Not Found"
-
Dorien
veterán
válasz
-Faceless- #30105 üzenetére
Emlékeim szerint 16490 volt a HI-2050, 16990 a TS-671.
-
Dorien
veterán
válasz
-Faceless- #30038 üzenetére
A HD2000 szerintem az árához mérten egy masszív fejes, sokkal inkább ezt választanám hordozhatónak, mint az on-ear AKG-kat. Dobálni persze nem kell.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Bjørgersson #29993 üzenetére
A fejes a leglényegesebb. Aztán a forrás (hangkártya), végül az, hogy mp3 vagy lossless. Szerintem.
Egy 681 EVO alaplapi hangkareszról is szépen muzsikál, legalábbis nekem nagy élmény volt. Egy Xonar DG / DGX azért idővel elfér majd mellé. -
Dorien
veterán
válasz
Bjørgersson #29913 üzenetére
10k alatt?
Takstar HD2000, de a 681 EVO-val jobban jársz. -
Dorien
veterán
válasz
davidcsaba93 #29863 üzenetére
A 681 EVO magasai nem sziszegnek. Meg van hozzá plüss párna is, ami a nyári melegben nem rossz.
-
Dorien
veterán
válasz
akela91 #29829 üzenetére
Haha, az én barátnőm is pszichológus.
Övé a Sennheiser HD650.
Én dedikált erősítőkkel sem hallottam, hogy olyan hú de nagy változáson ment volna át a HD650 az E10-hez képest, mint ahogyan azt egyesek előadták. Mondjuk a karakterük direkt mélyorientált volt, ami inkább az AD500X-hez passzol.Az igaz, hogy a kognitív disszonancia elkerülése miatt is próbálunk önigazolást keresni az újabb audiocuccok vásárlására utólag és részben emiatt hisszük azt, hogy amit vettünk az tényleg jobban szól. De azért egy felnőtt ember be tudja ismerni a tévedéseit és ha jó áron vásárolt, akkor minimális veszteséggel túl tud adni az adott cuccon.
-
Dorien
veterán
válasz
akela91 #29827 üzenetére
OK, de ez már az épelméjűség határa, azt gondolom te is érzed.
Egy ésszerű, értelmes döntéshez elég egymás után meghallgatni a két (régi és új) rendszert, hogy van-e olyan hallható különbség ami indokolja / indokolta a befektetést. Ha nincs, akkor nem kell megvenni / el kell adni a francba.
Nálam nemrég vendégszerepelt két erősítő. Szépen szóltak, de egyik sem adott annyi pluszt, hogy megvegyem őket. Pedig kimondottan jó ár/érték arányú cuccok legalább 20-30 ember véleménye szerint. Így maradt a Fiio E10 saját erősítője. Lehet, hogy egy jobb DAC-cal jobban kijött volna a különbség, franc tudja...
-
Dorien
veterán
válasz
ToniSoprano #29825 üzenetére
Szerintem meg ha vakteszt kell hozzá, akkor olyan minimális a különbség, hogy nem éri meg befektetést.
-
Dorien
veterán
válasz
ToniSoprano #29822 üzenetére
Szerintem már az is baromság, ha pénzt költünk olyan dologra, aminek a hasznosságának az eldöntéséhez vakteszt kell.
-
Dorien
veterán
válasz
likeaRAINBOW #29776 üzenetére
Sansa Clip+ / Clip Zip Ebay-ről.
-
Dorien
veterán
válasz
profisher. #29625 üzenetére
Maxell Retro DJ
-
Dorien
veterán
válasz
ToniSoprano #29526 üzenetére
A linearitás csak egy a fontos jellemzők közül. (Mondjuk ebben sincs konszenzus, sok ember szereti az erősebb basszust pl.) A hang tisztasága, felbontása, részletessége, szeparációja, színpadképe mind fontos tényező. És még ott van, hogy a fejes milyen kényelmes, nyomja-e a fület, fejet, milyen nehéz, mennyire szorít, milyen anyaga van, befülled-e, zárt vagy nyitott, milyen kábel van hozzá, stb.
-
Dorien
veterán
válasz
ToniSoprano #29517 üzenetére
Nyilván mindenki saját maga.
Az "ajánlott fejhallgatók" szekció Bodz bejegyzése, de az csak egy útmutató, ahogy a vélemények is. -
Dorien
veterán
válasz
ToniSoprano #29510 üzenetére
Azé' hallgattam már 1-2 fejest kolléga.
Takstar TS-671 és Audio Technica AD500X után is azt mondom, hogy a Retro DJ basszus kiemelése nem túlzó. Egy 681 EVO is többet emel nála, mégis jobban szól.Silent77:
Nekem Fiio E10 van, nagyon szeretem. Ennek már elérhető az új változata is E10K néven. Esetleg Asus Xonar U7 vagy valami Musiland. -
Dorien
veterán
válasz
ToniSoprano #29507 üzenetére
A Retro DJ-nek nincs természetellenes basszus kiemelése. Az a Sony XB széria.
-
Dorien
veterán
válasz
@ftershOck #29487 üzenetére
Superlux 681 EVO
-
Dorien
veterán
válasz
helltp #29466 üzenetére
Ha bátor vagy, akkor feszegetheted a pántokat, ha nem, akkor csak a dobozára téve tárold, az is javít rajta valamit egy idő után.
Én is szerettem a 662B hangját, leszámítva a magas hangok sziszegését, amit EQ-zni kellett, meg a zártságát és szorítóerejét. Ha fontos az izoláció, akkor jó választás.
-
Dorien
veterán
válasz
szakibá... #29435 üzenetére
"Teljesen mindegy, hogy egy fejhallgató mekkora, zárt vagy nyitott (esetleg átmeneti) a konstrukciója, a térábrázolás nem ettől függ. Szokás itt azt állítani, hogy egy nyitott fejesnek nagyobb a tere, mint egy zártnak. Ez így általánosítva nem igaz, mindenki beugrik annak, hogy a környezete atmoszférája a nyitottnál szabadon hallatszik, ettől érezzük nagyobbnak a műsor terét, be vagyunk csapva."
Mivel fejhallgatónál csakis virtuális térről, térérzetről beszélhetünk - valódi térről nem, ez a gondolatmeneted szerintem logikai zsákutca. A nyitottság növeli a térérzetet, de persze nem ez az egyetlen meghatározó tényező. A driver mérete, a fültől való távolsága, a kagyló mérete, kialakítása, az erősítés, meg még rengeteg dolog bejátszik ebbe.
-
Dorien
veterán
válasz
Danesz94 #29390 üzenetére
Szerintem otthonra egyértelműen jobb a 681 EVO. Nagyobb, igazi circum fejes, félnyitott, plüss párnák, cserélhető kábel. Könnyű, kényelmes, nagyon jó ár/érték arány.
A V55 egy kisebb, hordozható, összecsukható, zárt fejes, rövid kábellel, inkább utcára, tömegközlekedésre.
-
Dorien
veterán
válasz
tal-garius #29236 üzenetére
A Nomono-nál meg tudod hallgatni.
-
Dorien
veterán
válasz
Fitzgerald #29047 üzenetére
Mikrofon is van rajta. Szerintem is csak a sikeres nevet akarják újra eladni.
-
Dorien
veterán
válasz
Blindmouse #28955 üzenetére
Még a Shure SRH440 is jó lehet. Ez USA márka.
Bár én a Takstar-ra vagy az AKG-re szavazok. Utóbbi 32k a legolcsóbb helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen TV-t vegyek?
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- DOOM - The Dark Ages
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest