- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék lassan venni egy új cipőt mindennapi használatra. Nem sportra kellene, hanem "utcai" cipőnek.
Nézegettem Deichmann oldalán ezeket a sneaker cipőket, nagyon tetszik a dizánjukKét cipőt néztem ki most első körben: Puma Smash Sneaker és Adidas VS Pace sneaker.
A kérdésem az volna, (1) hogy ezek mennyire kényelmes cipök illetve ezek mindennapi utcai használatra (is) lettek kitalálva?Régebben mikor vettem az előző cipőt, akkor nem volt még ez a fajta megnevezés ha jól emlékszem. A másik kérdésem az volna, (2) hogy ilyen olcsóbb cipőket mint pl Fila, Gallus, Memphis, Vty stb... mennyire érdemes venni a Decathlonban? Van olyan strapabíró mint mondjuk egy puma vagy adidas? Ha esetleg nem, akkor most melyikek azok a cipő márkák, amelyek tartósak, "megérik a pénzüket" és még kényelmesek is? Nike-ból volt sok kényelmes cipőm már, Pumával sajnos befaragtam egy kettővel, amik hosszú távon nem voltak kényelmesek... Adidas még nem volt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest