Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
TomMusic
üzenetére
Facebook market. Én 30ért szoktam venni 70-80 ezres csukákat. Adidas ultraboost-okra nézzél rá. Az 5 a legujjabb még nincs nagy választék de érdemes ránézni. Alap hogy boltba semmit nem veszünk teli àron. Max ha -50% valós akció. Futó cipőt kénytelen voltam teli àron mert abbol is a legjobbakat vettem azokból meg nincs akkora túlkínálat hogy adogassák ossze vissza mert kb azonnal elfogynak a jobbak amint elérhetőek. Nem gyártanak eleget minden színből méretböl. De sima lifestyle csukák vannak dögivel marketba is. Nézegess olvasgass és tudni fogod mi a jó. Ultraboost-okkal nem lőssz mellé. Kurva kényelmesek strapák igényesek. De sima boost is játszik. Sok féle van nézd meg mi tetszik mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest