- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ph0b0s
csendes tag
Nem gyakran nézek föl ilyen helyekre, de a mostani leárazások hatására mindenhova benézek, hátha. És egy kicsit értetlenkedve állok itt;
link
Nagyon vegyesen álltam mindig is az ilyen dolgokhoz. Merthogy alapvetően tetszik kinézetre, meg ennyi pénzért simán...
De basszus, annyira bűzlik ezen a vans (checkerboard) slip-on koppintás, de mégis filózom rajtaTi megvennétek egy olyan cipőt, ami félig meddig mégiscsak replika? Úgy értem hogy magát a stílust meg a kinézetét a cipőnek lemásolták kisebb-nagyobb változtatásokkal, de magát a a márkanevet nem vették át, így tehét nem teljesen fake
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Hol lehet vajon ezt (ebben a színben) megvásárolni?
[Nike AIR MAX 1 WE LOVE NIKE]
Lehetőleg magyar üzletek érdekelnének.
Előre is köszönöm! -
jocoka75
tag
Szia!
Köszi a választ , igazából nem tudom mitévő legyek nem akarom állandóan ragasztgatni a lábamat nem azért adtam ki 30 ezret , hogy le gyalulja a lábaimmat
Soha nem volt semmi probléma a cipőimmel legalábbis ilyen jellegű.
Ez előtt Polo Ralph Lauren cipőm volt számomra itt kezdődik a minőség ez tapasztalat.
Gondoltam most újítok úgysem volt még Hilfiger cipőm , hát megbántam .Kérdezted a fórumban ezt a szilikonos megoldást , nem rossz ,de nekem szart se ért 5perc alatt leszedte a cipő annyira dörzzsölte ,az csak mondjuk olyan
cipőbe jó aminek lazább szivacsossabb a sarokrésze vagy szandál .
Egyébként olyan mintha a bőröd vissza épült volna olyan látványt kelt ,
csak baromi drága 2 ezer Ft 6 db -os.
Lehet kapni a Deichmann -ban sarokvédőt öntapadós szívacsos bőr amit be kell ragasztani a cipő sarkába . -
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket ,a napokban vettem egy Tommy Hilfiger sportcipőt az Office shoes ban.
A cipő egyszerűen hordhatatlan mind a két lábam sarkát véresre kikezdte pedig elvittem cipészhez is , hogy meg kalapálja de semmit nem javult annyira fogja a bokám hogy képtelenség benne menni .van a sarkában felül egy perem rész ott van elvarrva és és az kezdi ki a lábomat.
Szerintetek le tudom vásárolni a cipőt ?
Mit tanácsoltok ? ,az ügyfél szolgálat azt mondta hogy bevízsgálják .
Ezt a cipőt csak az tudja hordani akinek nincs sarka .Elöre is köszönöm a segítséget
-
mogorevelin
újonc
Sziasztok!
Cipőt keresek hotel takarításhoz. Ebből adódóan extrém kényelmesnek kellene lennie. Elsőre futócipőben gondolkodtam,de az szerintem a legkisebb nedvesség hatására is hipp-hopp beázik.
Nincs valakinek ötlete?
színét tekintve fekete kellene vagy ahhoz minél közelebb álló -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Bőr cipő (bakancs, elegáns cipő) ápolására és tisztítására milyen szerek ajánlottak? Van erre spéci weboldal vagy üzlet (Ccc, Deichaman...stb) ahol jó minőségű szereket lehet kapni?
-
Zreal1992
csendes tag
sziasztok!
Melyik cipőboltból èrdemes vásárolni? pl Playersroom, CCC, Deichmann? Ès mi a különbsèg pl egy adidas neo, performance ès originals között? Köszi a segìtsèget. -
Nigér
őstag
Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahol (látszólag) szuper cipőket árulnak, például ezt.
De nekem gyanús pl. az ár(ak), a kapcsolat menüpont is elég karcsú.
Viszont szállítanak Pick Pack pontra, de utánvét nincs.
Termékkódot keresőbe bemásolva is csak őket adja ki találatként.
Azt hiszem Nike cipőknél a kód először egy hat jegyű szám ami a modell, évjárat kód, utána lévő 3 szám pedig a színállás.
Összes Nike cipőm dobozán így szerepel.
Hagyjam a fenébe, ugye...? -
Czimby
addikt
Supra cipők méretezésével valakinek tapasztalat?
Etnies v, Globe, Nike -hoz lépest. -
Zola007
veterán
Van valakinek ilyen cipője?
ADIDAS Top Ten Hi -
Hzsolt11
tag
válasz
minek?:S #1085 üzenetére
Sziasztok
Én tippet szeretnék kérni hogy milyen márkájú félcipőt érdemes vásárolni ami nem sál szét akár fél éven belül.
Én nagyon elégedett voltan a Yellow Cab márkával egy ideig, de mostanában elég rossz cipőim voltak ebből a márkából is (nem nagyon bírták fél évnél tovább) -
minek?:S
őstag
Srácok, ha valaki megy cipőt venni, akkor ezt játssza el: [link]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Esetleg azt tudja valaki, ha megrendelek egy cipőt egy Sportfactory boltba, amit egy másik üzletükből vagy központi raktárból szállítanak a bolta, akkor van lehetőségem megvásárlás előtt felpróbálni az üzletben, vagy ilyenkor milyen lehetőségeim vannak?
Köszi! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy tudtok-e rá valami tippet vagy trükköt mondani, de van egy kis problémám az alacsony szárú cipőkkel. Sajnos a vászon cipők, illetve amiknek nem párnázott a sarok része az borzalmasan kitudja dörzsölni (olykor sebesre) az achillesemet. Sajnos ha magas szárú zoknit veszek azon keresztül is... Gondoltam arra, hogy pl. a sarok fogó segíthet-e vagy van valakinek bármi más tippje? -
mekker
őstag
Üdv!
Van egy cipőm, aminek a külső borítása latex-szerű, fényes műanyag. A bajom az vele, hogy ahol összeérnek ezek a részek, ott nyikorog. Mit lehet ezzel értelmesen csinálni? -
mind_against
tag
Sziasztok!
Előre is sorry, de nem olvastam vissza sokat, Eastern Hard Times-ról vannak véleményeitek? Nekem nem egyértelmű, hogy legit-e vagy nem, a címűket feltüntetik a térképen, de cégnevet nem találok, csak a webtárhely szolgáltatót írták ki. Telefonos elérhetőség sincs.
-
forest_ns
tag
Sziasztok!
Tud valaki Yellow Cab elérhetőséget Budapesten vagy környékén? 15012 széria érdekel elsősorban, de valamiért csak a keleti országrészben találok.
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
40-es méretű tornacipőt kéne vennem fiamnak.
Az ismert márkák közül tudtok valamilyen akcióról a hétvégén?
10-11k- nál többet nem szeretnék rá most kiadni...
Pest és környéke(Dunakeszi, Fót stb) -
headhunter
addikt
Ez a cipő [link] 7.490Ft most a Pennyben, megéri az árát?
-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a cipőt keresem, de sehogy nem tudok rábukkanni. Nem tudjátok véletlenül milyen márka lehet?
Elöre is köszönöm a segítségeket.
-
vince
őstag
Átvettem ma a Columbia cipőt, fantasztikusan kényelmes, nagyon könnyű, örülök neki. Sportsdirecten a héten akciós egy csomó túracipő, van bőven Karrimor 15k alatt.
-
vince
őstag
Columbiát 15k alatt csak nagyon-nagyon akciósan találsz. Ugyan nem túracipő, de most vettem egy Columbia Sunvent 2-t, még nem vettem át, de egy-két éve próbáltam és nagyon kényelmes volt. Értelemszerűen még tapasztalatom sincs vele
Az utóbbi időben olcsó Nike sportcipőim voltak (Dart 10 és Incinerate), az idén úgy döntöttem, hogy szakítok azzal a hagyománnyal, hogy csak azért veszek sportcipőt, mert akciós, függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem. Kerestem olyan cipőt, ami nagyon tetszik, próbáltam méretet és túrtam a neten akciót. Így lett januárban egy Adidas Kanadia 7 TR gore-tex terepfutócipő 65 USD-ért, három hete egy Adidas Supernova ST 20e Ft-ért, meg most a fenti Columbia szintén 20e-ért. És most pár évre le vagyok tiltva a sport(os) cipőkről -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt.
Cipőt akarok (muszáj) venni általános utcai használatra.
Az összes kommersz márka minőségben és kinézetben leszerepelt nálam (Adidas, Nike, Puma, Reebok,...).
Jó lehet az 50eft-os cipő tartós, na de....Most ami közel áll az ízlésvilágomhoz, azok a túracipők.
Vettem is egy Karmior cipőt, ami nagyon tetszett (MandM Direct) és kényelmes volt. Nyaraláskor volt egy nagyobb sétánk és szétszakadt az anyaga a bal lábamon lábújjnál a talp felett.Na mindegy a kérdésem az lenne, hogy ezek a mátkák közűl melyik ajánlott, vagy mi a sorrend, max 15eft-ig.
Karmior
Columbia
GelertKöszönöm!
-
krx21
nagyúr
Sziasztok
Kérdésem, hogy a playersroom-ban minden Nike cipő biztos, hogy eredeti? -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Ilyen cipőt 42-es méretben nem tud valaki olyan helyen (boltban vagy neten), ahol magyar céges számlát tudok kérni róla? Office-ba nincs méret, a linken lévő oldalon lenne, csak az meg nem magyar cég, külföldi számla meg nem jó...
-
Abrion
senior tag
Hali Újra itt
Voltam ma a CCC ben, és találtam egy szép cipőt de nem teljesen tetszik, és ezért vagyok itt hogy van e mode ara amire épp gondolok
Ez az a cipö
A kérdés, a talk oldalsó részét belehet festeni tartósan más színre? és ha igen akkor a ragasztás ill vagy a gumi minősége romolhat?
-
Nigér
őstag
Helló!
Megörültem hogy van egy ilyen topik, bánatomra alig pörög.
No mindegy, akkor már megmutatom a legújabb beszerzésemet:
Air Max 1 PRM Pendleton
Netes kép de ugyanez a színállás -
mike1334
veterán
Üdv.
Sport cipőt vadászok, de nem nagyon vagyok otthon a témában, az utolsó pár cipőm mind Tisza volt. Igazából pont olyat szeretnék, mint a Tisza cipői, csak a 30e kicsit már sajnálom kiadni rá...
Típusra, formára olyat szeretnék, mint a Comfort sorozat fűzős verziója. Mindenképpen bőr cipőt szeretnék, lehetőleg részben fehér színben. Illetve a talpa még, amit nagyon szeretek, korábban sok cipőm azért ment tönkre mert a talpa elkopott, majd kilyukadt. A Tiszáknak vastag talpa van, évek alatt nem tudom lyukadásig koptatni...
Van valami hasonló márka, vagy vegyek megint inkább egy Tiszát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest