- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hát nem olyan könnyű megszervezni azt az alibit. Család többi része spórol, mint az állat, így aztán gyűlik az "egy kis pénzmag"... és akkor én meg odaállítok, hogy tessék, ez a legújabb szerzeményem. Gondolj bele, hogy milyen madárfo.... (eddig jutottam volna képzeletbeli társalgásomnál, mikor nem sebészi pontossággal eltávolították volna nemesebb testrészeimet anyaggal kiszolgáló szerveimet... mármint a heréimet).
Álomnak álom, sőt meg is engedhetem magamnak, de, de... így már nem csak az enyém az a pénzmag, hisz közösen spóroltuk össze.
És persze fent a komputer kidobja, hogy ésszerűtlen döntés. Ez a profi, pénzkeresőknek való. Munkahelyemen meg el kellene titkolni, mert itt elég sokan dolgoznak alacsonyabb fizetési kategóriába -> egyből megindulna a genyóskodás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest