Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
a srác pedig pont digitális fotótechnológiákból írta a szakdogáját valamilyen 2 éves képzés végén, apuka meg, ha minden igaz, műtermi fotós volt. ezért is értetlenkedtem.
a befektetés része náluk inkább a videós szerkóban van (kamerák, átjátszók, lámpák meg millió más). van pár lámpájuk, de az is inkább össze van sufnizva, fotózásra nem is használnám szívesen (bár voltam már rákényszerülve).
az üveg márkáját meg nem kérdeztem. verték rá magukat, hogy milyen jó, én mondtam, hogy inkább tisztességes objektívet tennék a gépre és ennyiben maradtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest