Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7104 üzenetére
Kb. 7 éve tértem át a legális játékokra. Eleinte nagyon sokat vásároltam , egy csomó pénz elment rá. 2-3 év alatt majdnem 700 játékom lett. Évente max 20-30-at ha kijátszok. Aztán a biztositékot az verte ki nálam,hogy bejött a rengeteg bundle amelyekben nem egyszer AAA játékok voltam NAGYON olcsón. Volt olyan játék amiért én 20€ fizettem , aztán 1 $-ért árulták később bundliban. Ha pedig nem került be bundliba 1 éven belül tuti meg lehet szerezni az eredeti ár töredékéért. Na akkor azt mondtam állj. Mostantól csak ami tényleg nagyon érdekel és csakis akciósan . Amennyi játékom van , ha semmit nem vennék mostantól , akkor is legalább 8-10 évig elég (újra játszásokkal együtt). Ezt a döntést idén januárban hoztam. Azóta max 10 játékat ha vettem.
Én úgy voltam vele , hogy minden hónapban félretettem egy bizonyos összeget játékra. Na ezt az összeget idén megspóroltam - összegyűjtöttem és vettem egy DSLR gépet nemrég. Kb 2 hete nem is játszom , nem is hiányzik. Már a napi akciókat a steamen is elfelejtem megnézni. Fényképezek-természetet járok-gyakorlok-ismerkedem az új szerzeménnyel. Azokat a játékokat amiket még nem vettem meg amúgy is le fogják árazni , megveszem majd olcsón. Nem maradok le semmiről. Valamikor én is megvettem minden bundlit csak a +1 sorért. Semmi értelme -szerintem. Akkor az volt ,hogy minél nagyobb legyen a steam könyvtáram , most meg sorra tüntetem el őket,mert zavar a sok játék amik nem is érdekelnek. -
x_o_n
veterán
válasz
én pld van amit magamnak van amiket egy alapitványi iskola gyerekeinek veszek.
de idő azokra sincs amiket magamnak veszek meg... -
echterion
nagyúr
válasz
Én csak azokat veszem meg, ami tényleg érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Mikrotik routerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Debian GNU/Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest