Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
"Úgy gondolom, hogy futtatni fogjátok az Origint, Uplayt, bármit, ha egyszer azon a platformon jön ki amivel játszani szeretnétek. Ha emiatt mégsem veszitek meg/játszotok vele, mert miért nem xy alatt van, akkor nem is kellett igazán a játék."
Annyira igazából egy játék sem kell szerintem, mármint nemigen szoktam azt érezni, hogy úristen, ha ezt nem veszem meg/nem játszhatom, a világom fog összeomlani. Szerintem sokan vagyunk olyanok is, akiket ha érdekel is egy cím és lenne nem drágán, de uplay/origin, inkább skippeljük. Nem is achievmentek miegymás miatt jobb szerintem a steam, egyszerűen nekem jobban használhatónak érződik. Persze elfogult vagyok tudom, és igaz is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás!
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest