- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Humble weekly sale-ről még hogyhogy nem írt senki? 10 kalandjátékot tettek fel az "The adventure company and friends" pakkba (plusz a The Raven: Legacy of a Master Thief - Digital Deluxe Editiont 15$-ért)
-
válasz
KaiotEch #2497 üzenetére
Tegnap este szüttyögtem mind a 4 játékkal az egy dodós pakkból (a kártyák miatt is), és tök jó mind. A swappernek a grafikája is állat, meg a klónozás érdekes lehetőségeket is rejt. A másik 3-at nem sorolom fel, de azok is szerintem bőven megérték az árukat (főleg, hogy az 1 dollárból visszajön kb. 60 eurócent a kártyák miatt, számold ki, mennyibe kerül így a csomag
)
-
Humble Weekly Sale:
1$-ért:
And Yet It Moves
The Dream Machine (Chapters 1, 2 and 3)
Luxuria Superbia6$-ért:
Dear Esther
The Bridge
7 Grand Steps -
válasz
ujlakany1993 #2235 üzenetére
Amik még a címben lévő 4 mellett eszembe jutnak:
groupees, blinkbundle, flyingbundle, és most év elején a lazyguysstudio.com-nak is volt egy bundle-je. -
válasz
BomiBoogie #2192 üzenetére
Melóban vagyok, majd otthon aktiválom a kulcsot. Csak mivel láttam, hogy hozzáadták, gondoltam szólok, hátha más is megvette.
-
A blinkbundle-ben megjött a BTA ajándék: Astro tripper
-
válasz
albert8 #1752 üzenetére
Ami lejárt, annál már sehogy. Amik még futnak, pl. az Indie X, azt kiválasztod a My library alatt, és a tetején, a steam kulcsos link felett van ez: "Like what we're doing? Click here to increase your order amount!"
Itt tudsz pluszban fizetni.
Szerk: megnéztem, a réginél is engedi (pl. Android 8), $4.44-nél többet kéne fizetnem, de kétlem, hogy adna plusz kulcsokat (mind2 említett bundle-ből az 1 dollárosat vettem meg)
írja is felül:
Note: use this form if you'd like to boost the amount recorded on your order. We can no longer accept brand new orders and distribute new bundles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest