Új hozzászólás Aktív témák

• koma106

senior tag

válasz koma106 #839 üzenetére

Hát, Ő....tévedtem...ezüstben is van, ugyanis nekem az lett.
    Nagykerből szereztem...még rá is kérdeztem, hogy biztosan fekete-e, hát végül nem az lett :(((

Az összeálítás:
    - ASUS T3-P5945GCX silver barebone (nem piano black :( )
    - Intel Core 2 Duo E4600 box
    - Kingstone 2048MB DDR2 800 KIT (dual channel)
    - Samsung SH-S203D/BEBE Fekete :O OEM
    - WD 250GB 7200rpm 16MB SATA2
    - Seamax 250GB 7200rpm IDE

Első benyomások:
    A színnel kapcsolatban azt hiszem már tudjátok a véleményemet (a DVD RW persze fekete, de szerencsére a barebone takarólemeze eltakarja)...szóval kicsit már szoktam az ezüst/fehér kombinációt...legfeljebb a jövőben a monitorválasztás alkalmával a szín is szempont lesz...pl Sam 223BW (szép fekete) helyett 225BW (ezüst). No ennyit a színről...

Második meglepetés az volt, hogy a géphez nem adtak proci hűtőt, így a processzorhoz csomagolt példányt használom. ASUS T3-P5G965 típushoz persze jár, ehhez nem. Kicsit tartottam a processzor eredeti hűtőjétől, de szerencsére semmi hangja (850rpm) :K

Harmadik meglepetés: alaplapi hálókártya nincs. ( ASUS T3-P5G965 -ba van!!!) Így az egyetlen !!! PCI slotban figyel a géphez adott hálókártya. Még szerencse, hogy nincs tervben PCI kártya bővítés, szóval akinek ez szempont, akkor... ASUS T3-P5G965

Az alaplapi hangkártya valóban 8 csatornás és szerencsére nem hallható alaplapi zaj...nagyon szépen szól :K

A táp rendkívül halk, a WD HDD viszont sípol és mivel más hang nincs, zavaró. Ez nagyon elszomorít, mert pont a halk és megbízható működés miatt rendeltem a drágább WD-t...

Az összeszerelés gyorsan megy (kivéve a DVD RW beépítés - mágnesvégű csavarhúzó nélkül nem érdemes nekiállni - borzasztó kicsi hely van a csavaroknak). A belső szép, rendezett. Két HDD hely áll rendelkezésre, szerintem a VGA-nak is elég helyet hagytak...

Negatív hangvételű beszámolóm ellenére maga a barebone gép jól sikerült darab. Kicsi, csendes (egy csendes HDD-vel). Ha az ember nem akar PCI bővítést és az ezüst/fehér dizájn bejön akkor jó választás lehet.

Csalódottságom csupán abból ered, hogy feketét szerettem volna...ha tudom, hogy ezüst akkor inkább ASUS T3-P5G965 típust vettem volna....

A jövőben a konfig kiegészül egy Samsung 225BW monitorral (ezüst) és talán egy Ati 3850 (valami csendesebb darabbal, remélem)

Fotókat később teszek fel, ha ván rá igény...
    Kérdésekre szívesen válaszolok...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés