Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a következőről:
Van egy Dell 5050Micro gépem [link] i7 7700T 256gb nvme, 16gb memória HD630 integrált GPU.
Alapvetően van külön desktopom, de ezen a kisgépen szoktam dolgozni a nagyobbik gyerek addig játszik a másikon.
Viszont mostmár indőnként a kisebbi srác is szokott játszani és pl Minecraft Dungeons a kis Dellen nem igen megy 20-22 fps fölé.
Méretben a konyhába nem szeretnék ITX gépet, ezért körülnéztem van-e valami normálisabb NUC, nem kell full gamer csak, valamivel jobban fusson a játék.Úgy láttam Intel NUC8i5 már Iris Plus 655-el van szerelve, 8G memória, meg egy elfekvő nvme van itthon hozzá.
Ugyan néztem tesztet, de szerintetek észrevehető lenne ilyen alap minecraft, minecraft dungeons, stb játékoknál a különbség igp terén?
I7 7700T és I5 8259u között szinte nincs cinebench alapján egyedül az igp.Pozitivum nuc-nál a tunderbolt3, bár egpu-val már inkább egy itx, viszont a dellben van internal speaker egész jó hanggal, nucban nincs (plusz doboz)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest