Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
hevizms #3094 üzenetére
A fordulatmérő spirálon lehetne még csiszolni, ezt leszámítva szép!
Nagyon remeg, ennyire nem szokott, szerintem.... Az enyém ilyen jelenleg
Azt hittem, hogy tárcsafékes lesz -
-
hevizms
addikt
A /1 mellé megérkezett az Etz
-
sarkany01
tag
De most melyik fúvókából kell nagyobb? az összesből? De amúgy nem foglalkozok vele, mert semmivel nem lesz jobb szerintem. Elég amit tud, ide a faluba.
-
sarkany01
tag
Szerintetek átfúvókázással, meg torok ámérő meg karbinak a 22-24-30mmjét megfúrni, mondjuk 2mm-el, akkor nagyobb lesz a végsebességed? Nem nagyon akarom elhinni, de azt olvastam Vagy lehet több lesz a vége kb 5 km/h-val
-
Popes
őstag
-
sarkany01
tag
Érthetetlenül értem- sorry. egyel vagy kettővel rakd lentebb a tűt, gyertya arca szerint. aztán csavarj befele a levegő csavaron.
-
yamaha162
tag
válasz
csabyka666 #3076 üzenetére
Nem volt most olyan gondom h leállt volna vagy felzugott volna. Nem is fuladt csak also tartományban picit. Egyenlore igy hagyom a szintet a karbi alljaban. Levegő benya aranyt el akarom talalni h szep barna legyen a gyertya
-
sarkany01
tag
Nagyon szegény az a keverék. Viszont utána mikor a gyertyád olyan fekete, csak annyit kell tenned, hogy a tűt 1/2-vel lentebb rakod, és a levegő csavart fél/egész-el bentebb csavarod. Ha olyan szegény keveréked van, hogy a gyertya fehér, ne is hajtsd a motort, mert megszorulhat. De szerintem nem is tudnám meghajtani, mert annyira nincs benzin a karbi poharába, hogy egy két robbanás után már kifogy.
-
-
yamaha162
tag
Ha ilyen feketés a szine azt jelenti h sok a benzin?
-
hevizms
addikt
válasz
yamaha162 #3063 üzenetére
Akkor meg eleve nem belevaló gyertyák voltak hőértékileg és a szegény keverékkel kinyírtad őket.Csináld amit itt javasoltak.Első körben szüntesd meg a szegény keveréket,mert az ami most pillanatnyilag atombiztosan hiba.Karbi rendberakás és benzincsap/szűrő/tank. Lényeg hogy valami miatt marhára nem kap anyagot.Amíg ez nincs rendberakva,addig szerintem felesleges máshol keresni.Ez természetesen nem zárja ki hogy más baj is van.
-
Francia91
veterán
Én a motort haldokló trafóval vettem, ami 100 km-es táv megtétele után jelentkezett, hogy alapjáraton nem volt jó a gyújtás. nos ez a trafó szépen megette a gyertyát is, így én ezekből kiindulva először a trafót nézném meg, tennék bele egy másikat próbára. A gyertyától visszafelé nézzük mindig a problémát!
-
-
yamaha162
tag
Valami dugulás lenne? Mert ezekszerint keveset kap...
-
yamaha162
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autóhifi
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest