- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel82
csendes tag
Ok, értem mire gondolsz! Végülis akkor az isset alapján döntsem el a dolgot és ha kell, irányítsam át ahova jólesik, nem?
Nagyjából átolvastam az inject-es részt. Lényegileg tehát arról van szó, hogy egy végtelenített lekérdezést/insertet stb.. hoznak létre kedves emberkék a változó megadásával.
Néhány kérdés:
Hogyan láthatják a változóim nevét?
Ebben az esetben sztem bármilyen változót megadhatna paraméterként, legfeljebb nem lenne eredménye a lekérdezéshalmaznak, nem?
Ha ráérsz, várom válaszod! -
Angel82
csendes tag
Köszi a segítséget, de teljesen félreérted a lényeget. Messze nem hibakeresést kértem, köszönöm! Van egy keresés oldal, ami átad egy értéket url paraméterként a megjelenítésért felelős oldalnak. Még mielőtt gondot csinálsz belőle, azért url paraméter és nem más, mert ez az oldal több helyről is megkaphatja ezt, többek között önmagától, így post, session stb... kizárva. Annyi volt a gondom, hogy ha nem kap paramétert az oldal, akkor le sem futott a legelső lekérdezés, hanem mysql_error-ral befejezte az oldal futtatását. Ezt szerettem volna kiküszöbölni valami értelmes megoldással.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
Angel82
csendes tag
Tehát a gettel kapott id alapján csinál egy lekérdezést, de ha nincs id akkor írjon ki vmit
-
Angel82
csendes tag
Itt igazából arról van szó, hogy get-tel kap az oldal egy paramétert, ami alapján megjelenít szépen táblában 30 lekérdezés után egy rakat adatot. Azt szeretném elérni, ha semmit se kap paraméterként, akkor írjon ki valamit.
Íme a kód:
<?php
$colname_tk = ''1'';
if (isset($_GET['id')) {
$colname_tk = (get_magic_quotes_gpc()) ? $_GET['id': addslashes($_GET['id'
);
}
mysql_select_db($database_myconn, $myconn);
$query_tk = sprintf(''SELECT * FROM sajt WHERE id = %s'', $colname_tk);
$tk = mysql_query($query_tk, $myconn) or die(mysql_error());
$row_tk = mysql_fetch_assoc($tk);
$totalRows_tk = mysql_num_rows($tk); -
Angel82
csendes tag
Sziasztok!
MySQL-ben szeretném azt elérni, hogy die(mysql_error()) esetén ne hibaüzenetet írjon ki, hanem ugorjon x.php oldalra (ahova én írom a hibaüzit). Tudom, hogy die(''Szöveg'')-et lehet csinálni, de sajnos ebben az esetben nem formázható a szöveg, meg ilyenek. Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon.
Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dell notebook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-12700K / RTX 4070 Super / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- STRIX White PC! RTX 3080 / Ryzen 7600 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest