Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
-
biker
nagyúr
válasz
nevemfel #2204 üzenetére
Ezen elgondolkoztam, és sikerült rekonstruálni a sztut
Az installer script amit írtam eddig id ugyanaz volt, meg a query. Igenám, de lusta módon csak olyanok voltak benne hogy pl mezőneve text not null (default nélkül)
Érdekes módon ha ebbe a táblába beszúrtam egy sort ahol egy ilyen mezőbe nem adtam meg értéket, akkor mivel null nem lehet üres lett. Mintha a szerveren lenne egy globális default ‘’
A mai telepítéskor feltűnt hogy beszúráskor hibával nem ír be ha nem adok meg értéket, mivel not null mezőbe kért adatot. Én meg hülye módon default null és nem default ‘’ beállítással orvosoltam a beszúrást
És valoban ezért lett ezen a szerveren az érték nélküli mező és nem üres -
biker
nagyúr
válasz
nevemfel #2202 üzenetére
Ezt a kódban kikeresni, hány lekérdezés érintett, kicsit gyilkos lenne
Egyelőre úgy tűnik hogy a tábláknál a default null helyett default ‘’ megoldja a problémátDe jó lenne tudni, az a tárhely mysql beállítás a hibás ahol ez hibás, vagy ahol ez jó
Mert eddig mondjuk 150 helyen ez nem volt hiba, a 150 tár a roossz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest