Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy videó tutorial alapján szeretnék meg mókolni egy privát wow szervert, hogy legyenek plusz portálok.
A tutorialban elakadtam, sajnos a videó gyenge minősége miatt nehezen vehetőek ki a mysql parancsok.
HeidiSQL nevű programban van egy lekérdezés (Query) ide kellene a következőt beírnom:
SELECT + FROM gameobject_template WHERE NAME LIKE '%portal to%'Erre a parancsra hiába nyomok f9-et (futtatást) csak 1064-es hibát dob ki.
Rá google-ztam elvileg a program számára nem érthető a parancs, tehát valami elírás lehet benne.Az eleje az select all, legalábbis ezt hallani a videóban, de a srác valami + jelhez hasonlót ír be.
A végén az idéző jelek a shift+1-es idéző jelek lehetnek, a százalék jel meg a shift+5-el beírható százalék jel?Bocs az analfabétáskodásomért, nem vagyok jártas a témában.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Elden Ring
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi