- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem a db es tabla karakterkeszletevel van a gond, legalabbis azt hiszem (a mysql kapcsolat egyeztetes, a db, a tabla es a szoveges mezok egybevetes erteke mind latin2_hungarian_ci, hanem az mysql szerver karakterkeszletevel, amit viszont egyszeruen nem tudok allitani (ujonnan felvitt adatok is hibasan jelennek meg)
a manual, amit linkeltel (meg mar neztem korabban is) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)
-
Zoltán
őstag
Mit jelent trimmelni? Én vagyok a felhasználó és én adom meg egy űrlapon a nevet. Az űrlap:
<FORM ACTION=''ellenorzes.php target=_blank'' METHOD=''POST''>
<tr><td align=left valign=top>
<b>NÉV:</b><br>
<INPUT type=''text'' name=''nev'' value='''' maxlenght=8> <br><br>
<b>JELSZÓ:</b><br>
<INPUT type=''password'' name=''jelszo'' value='''' maxlenght=8>
<INPUT TYPE='submit' NAME='kuld' VALUE='OK'></FORM> -
Zoltán
őstag
Köszi!
Közben kipróbáltam, hogy mi van akkor, ha olyat akarok a SELECT-el kiválasztani, ami nincs:
$ilyennincs=''ilyennincs'';
$lekeres2 = mysql_query(''SELECT * FROM probatabla
WHERE nev= '$ilyennincs' '');
if ($lekeres2 !='''')
print (''$lekeres2'');
else
print ''0'';
( Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan nevű emberke, hogy ''ilyennincs'' )
Ez szépen le is fut, de ezt írja ki:
Resource id #9
Ami azért furcsa, mert a 9. ID-jű emberke neve: ''őő'' , amint azt ki is írja, lásd: Bővebben: link
Ha tudod, hogy miért van ez, írd meg légyszi! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest