Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1036 üzenetére
Valóban, nem hülyeségnek tartottad, rosszul emlékeztem, de ezt írtad:
"Tomoritett fajl import nem tudom van-e alapbol, de nem tudom miert akkora gond ez."
Azért akkora gond, mert ha én tömörített formában exportálom az eredeti szerverről a dumpot, akkor szeretném azt egyből importálni. Nem tudom, mit nem lehet ezen belátni.A kitömörített változat esélyes, hogy működik, majd kipróbálom. De már megint olyan dolog, amivel nekem kell tökölni, ahelyett, hogy a program elintézné ezt helyettem. Szerintem ez alapvető elvárás, és annyira nem nagy dolog, ha a phpMyAdmin is képes rá.
"A grafikus query osszeallitot meg hagyjuk mar, elhiszen, h lehet vele jot jatszani, de azon tul..."
Ja igen, erre írtad, hogy ez szerinted f@szság. Hát nem az, és például kapcsolatok gyors létrehozására a phpMyAdminban is van lehetőség grafikus felületen keresztül is.
Mondjuk erre már korábban is reagáltam, hogy kár, hogy nem tudsz olyan esetet elképzelni, ahol a grafikus query-összeállító igen hasznos tud lenni. Nyilván nagyvállalati környezetben (nem magamról beszélek), egy 200 táblás query-összekapcsolást is bepötyögnek, igaz? Szerintem ott is tök jókat "eljátszanak" grafikus alapú adatbázis-kezelőkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő