Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1021 üzenetére
Csak úgy sugárzik belőled a jóindulat, úgy általában, mindig megjelensz, ha valakit lehet cseszegetni.
De mondjuk engem speciel ez nem visel meg különösebben, szívesen reagálok a szándékosan rosszindulatú hozzászólásodra.
Biztos te is művelsz olyan dolgokat, amik meg nekem lennének furcsák.
Hogyhogy miért próbálom használni? Elég hülye kérdés, de válaszolok rá: egyrészt azért, mert ingyenes termék attól a cégtől, aki fejleszti a MySQL-t (komolyan magyarázzam tovább?jó, a kedvedért), és kíváncsi vagyok rá, másrészt azért, mert itt a topicban ketten javasolták, hogy adjak neki még egy esélyt, mert rendkívül fejlett, nagytudású, sokat fejlesztettek rajta az elmúlt időkben, blabla. Ezekre reagáltam, vissza is kérdeztem, hogy konkrétan milyen fejlesztésekre gondoltak, mert én nem vettem észre azt az óriási fejlődést rajta. De te sem mondtál egy nyomorult szempontot sem, csak azért jöttél ide, hogy trollkodj egyet, jó szórakozást kívánok hozzá.
Az "ostoba szar" megfogalmazás meg szándékosan volt eltúlozva, örülök, hogy belőled legalább sikerült kiváltanom azt az érzést, hogy nem direkt szarkasztikusnak és cinikusnak veszed, hanem még személyes sértésnek is veszed szinte, és véresen komolyan kezeled az ügyet, kapsz tapsikolós smiley-t is cserébe:
"Sőt, miért nem írsz jobbat?"
Azért nem vártam, hogy ilyen reakciót pont tőled fogok olvasni, ennél egy csöppet intelligensebbeket szoktál írni. Bocs, ha többet feltételezek, mint kéne.(Na, nehogy ezen is megsértődj.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Boya BY-M1 mikrofon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest