Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  MySQL topic

Hozzászólások

(#1022) Sk8erPeter válasza PazsitZ (#1021) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Csak úgy sugárzik belőled a jóindulat, úgy általában, mindig megjelensz, ha valakit lehet cseszegetni. :DDD
De mondjuk engem speciel ez nem visel meg különösebben, szívesen reagálok a szándékosan rosszindulatú hozzászólásodra. :)
Biztos te is művelsz olyan dolgokat, amik meg nekem lennének furcsák. :)
Hogyhogy miért próbálom használni? Elég hülye kérdés, de válaszolok rá: egyrészt azért, mert ingyenes termék attól a cégtől, aki fejleszti a MySQL-t (komolyan magyarázzam tovább? :DDD jó, a kedvedért), és kíváncsi vagyok rá, másrészt azért, mert itt a topicban ketten javasolták, hogy adjak neki még egy esélyt, mert rendkívül fejlett, nagytudású, sokat fejlesztettek rajta az elmúlt időkben, blabla. Ezekre reagáltam, vissza is kérdeztem, hogy konkrétan milyen fejlesztésekre gondoltak, mert én nem vettem észre azt az óriási fejlődést rajta. De te sem mondtál egy nyomorult szempontot sem, csak azért jöttél ide, hogy trollkodj egyet, jó szórakozást kívánok hozzá. :)

Az "ostoba szar" megfogalmazás meg szándékosan volt eltúlozva, örülök, hogy belőled legalább sikerült kiváltanom azt az érzést, hogy nem direkt szarkasztikusnak és cinikusnak veszed, hanem még személyes sértésnek is veszed szinte, és véresen komolyan kezeled az ügyet, kapsz tapsikolós smiley-t is cserébe: :C

"Sőt, miért nem írsz jobbat?"
Azért nem vártam, hogy ilyen reakciót pont tőled fogok olvasni, ennél egy csöppet intelligensebbeket szoktál írni. Bocs, ha többet feltételezek, mint kéne. :D (Na, nehogy ezen is megsértődj. :D)

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  MySQL topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.