Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Mellesleg ma vettem észre azt is, hogy a plasztik berepedt a fülhalgato bemenet mellett. Abszolut nem emlékszem, hog bármi drasztikus történt volna.
Hát szomoru.... -
Frusztréthy
tag
Szoval csak nekem van gondom a MySupport-tal??! Ma megint keresztülvergödtem a MyId kreáláson, erre azt at a hibaüzenetet kaptam, hogy valaki már van benn a nevemen. Hát persze, csak nem reagáltak vissza már lassan három hete, a telefont meg nem veszik fel!!! MI EZ?!!!
-
Frusztréthy
tag
Volt már akinek müködött a Mysupport? A regisztrálásomra nem válaszolnak vagy 3 hete, emailre detto, a papirjaikban szereplö 3 telefonszám mind elérhetetlen. COMMENTS ??!
(myaudio 908a) -
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
Frusztréthy
tag
Jourak!
Vettem vagy 10 napja egy Myaudio Series 9 908a táblát. Ez a negyedik gépem két éven belül. Valahogy reméltem, hogy pl. a Youtube ezen azért már menni fog, de nem. Még ha rajt ülök a routeren, akkor is akadozik. Egyáltalán van olyan tablet, amely élvehetöen viszi a Youtubeot?
Más: Nem találok a gépemmel foglalkozo forumot, illetve egy van de az totál stagnál. Ilyen keveset adtak volna el pont ebböl a tipusbol? Fura. -
Frusztréthy
tag
-
Frusztréthy
tag
Valaki üzemelte már a Network tv appot? Érdekelne, de a neten nem találok rola reálisnak tünö leirást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És örülök mert végre találtam egy android böngészöt amelyik kezeli a Disqus-t, amit én sokat használok. Egyelöre viszont nem látok benne full screent