- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Mellesleg ma vettem észre azt is, hogy a plasztik berepedt a fülhalgato bemenet mellett. Abszolut nem emlékszem, hog bármi drasztikus történt volna.
Hát szomoru.... -
Frusztréthy
tag
Szoval csak nekem van gondom a MySupport-tal??! Ma megint keresztülvergödtem a MyId kreáláson, erre azt at a hibaüzenetet kaptam, hogy valaki már van benn a nevemen. Hát persze, csak nem reagáltak vissza már lassan három hete, a telefont meg nem veszik fel!!! MI EZ?!!!
-
Frusztréthy
tag
Volt már akinek müködött a Mysupport? A regisztrálásomra nem válaszolnak vagy 3 hete, emailre detto, a papirjaikban szereplö 3 telefonszám mind elérhetetlen. COMMENTS ??!
(myaudio 908a) -
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
Frusztréthy
tag
Jourak!
Vettem vagy 10 napja egy Myaudio Series 9 908a táblát. Ez a negyedik gépem két éven belül. Valahogy reméltem, hogy pl. a Youtube ezen azért már menni fog, de nem. Még ha rajt ülök a routeren, akkor is akadozik. Egyáltalán van olyan tablet, amely élvehetöen viszi a Youtubeot?
Más: Nem találok a gépemmel foglalkozo forumot, illetve egy van de az totál stagnál. Ilyen keveset adtak volna el pont ebböl a tipusbol? Fura. -
Frusztréthy
tag
-
Frusztréthy
tag
Valaki üzemelte már a Network tv appot? Érdekelne, de a neten nem találok rola reálisnak tünö leirást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest