- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Én nem tuningoltam, sima eredeti gyári rom volt rajta, még csak nem is rootoltam. Ugyan arra használtam, mint te. Főleg film nézés könyv olvasás és netezés.
Még is 5 hónap után meghalt az aksija, szerintem azért ez nem normális. Ha kibírt volna egy évet és utána hal meg nem szóltam volna egy rossz szót sem, de így.
Szerintem ennél azért többet kellet volna tudnia és tegyük hozzá azért ez sem olcsó. -
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Mi nem tuningolunk csak megprobaltuk a tabletet hasznalhatova tenni,pl menjen mind ket mag a kepernyozar utan, kepernyozar alatt ne dobja el a wifit,lehetoleg keves akadassal mukodjon , ezt persze minnel tovabb. Ami miatt mokoltunk vele az amiatt volt hogy arra a szintre felhozzuk amit rairtak a dobozara es amire a hardver elviekben kepes lenne. De amugy hasztalan probalkozas mert amit elrontottak a programozok az alapjaiban az vagy nem javithato,vagy csak apro reszeredmenyek lehetnek,de ami a legrosszabb hogy a hjbakat nem tudtuk javitani, mert vagy a rosszul megirt oprendszer nem teszi lehetove,vagy hardver oldalrol nem jo alkatreszt epitettek bele pl wifi antenna,akkumulator.. amit csinalni probaltunk az nem tuning hanem optimalizacio lenne...rommcsre azert kell h8g kideruljon hogy a gyarto nem e javitott valami szoftveres hibat,de sajna erre nem nagyon volt precedens. Tuning akkor lenne ha azt tennenk mint a pc-ken pl tul huzni a cpu,a fogyasztas miatt meg esetleg alul feszelni, megprobalni emelni a gpu es a memoria orajelen...stb de ilyenrol szo sincs..
Ui bocs hogy bele vauztam,de Deceptionnal,Pusihusival es meg sokan masokkal egy cipoben jartunk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- EAFC 26
- Nem lesz Xiaomi 16
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Búvárkodás
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest