- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
CsCsigusz
tag
Ha például teszek rá valami más launchert azzal is meg tudom ezt oldani vajon?
Telómon (SGA) a Go Launcherrel nincs akkora röcögés mint pl. az alappal (Gingerbreades TouchWiz)Meg amúgy lehet én voltam láma vagy nem tudom de ebbe az ICS-be hol van a főmenü? Ahol az appok szép sorba fel vannak sorolva? Mert ezek az új widgetek ahol ilyen kép mozaikok vannak ezek valami iszonyatosan zavarók meg átláthatatlanná teszik az egész képet szerintem
Mellé meg oda van dobálva 1-2 ilyen galéria meg beállítások, stb.
Nyomkodtam a házikót de csak nem kaptam azt amit akartam, pedig tuti ott van az valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest