- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem biztos, hogy ez a legjobb akku a cuccba, de lehet, hogy ennél jobbat nem is lehet kapni hozzá. Sajna ez az akku kb. 4-5 mm-el rövidebb, mint a gyári és kb 2-3 mm-el szélesebb
Megmutatom, hogy én hol tartok a beszerelésben:
1: Ahogy itt írták, a bal alsó saroknál indulva egy kicsit megélezett hitelkártyával erőből lekaptam a hátulját. Pár pici pöcök bánta a szétszedést, de maradt még jópár.
2: Az akkut rendesen beadjusztálták, egy széles ragasztószalag is odafogja.
3: A ragasztószalagot óvatosan fel kell fejteni.
4: Hiába vigyáztam, ezek a bolhafasznyi csatlakozók csak szétcsúsztak. Óvatosan velük, bonthatók, de nem hiszem, hogy 2-3 alkalomnál többször össze is rakhatóak
5: Az akkut oldalról keretező sárga celluxal nem kell foglalkozni, nem tudom, hogy az miért van rajta. Azt hittem, hogy azok fogják, ezért szép óvatosan szikével körülvágtam őket, de felesleges volt
Az akkut alulról tartja két kb. kétujjnyi kétoldalas ragasztószalag. Itt már az akku ki van véve.
6: Az új akkut beforrasztottam egy próbára, a 2 alkalommal összerakható csatlakozók életéből egyet elhasználtam, hogy próbára összerakjam a cuccot.
7: Az új akkuval bekapcsol szépen, eddig jók vagyunk
Most itt tartok, mert az új akku 2-3 mm-el szélesebb a kelleténél, ezért a tabi teteje felől lévő műanyag keretet le kell vágni, hogy legyen helye az új akkunak (az akkutól lefelé nagyon közel van a panel széle, arrafelé nem lehet terjeszkedni). A mini dremelem nagyon hangos, ezért most este már nem tudok haladni a vágással, holnap folytatom.
Van kockázat a vágásban, van ugyan egy fémlemez az akku és a kijelző között, de vágáskor könnyű lesz belevágni.
Kell egy kéz, amivel fogom a tabit, kell egy kéz, amivel elhúzom a vékony csatlakozókat a levágandó műanyag keret mellől (hogy beléjük nem vágjak), meg kell egy kéz, amivel a dremelt fogom
Mivel ennyi nincs, ezért érdekes lesz a holnapi nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest