- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientbio
csendes tag
Jó reggelt Mindenki!
Érdekes dolog történt velem tegnap és fel is vet egy kérdést. Szóval, kb. 2 hete vettem egy DCC 808-at és sajna anélkül, hogy megnéztem volna a romverziót, legyalultam a gyári oprendszert és feltettem rá az ebben a fórumban (1. post ajánlott gadmei romot 10.11) aztám lecseréltem a 10.26-ra, amivel eldöcögött (bootolás 2-3 perc alapból). Tegnap a gyári böngészővel neteztem, amikor megnyitottam egy pdf fájlt a netről (Ebookdroid olvasóval. Szeretem, mert alapból kezeli a pdf-et, meg a djvu-t és ezekből sok könyvem van.). Meg is halt a cucc rögtön. Az érintőképernyő nem reagált semmire. Sikerült kikapcsolnom a bekapcs gomb hosszú nyomásával és újraindítani. Kb. fél óra alatt életre is kelt. Kikapcsoltam a képernyővédőt és újraindítottam, mondván nézzük meg mi változik. Na az változott, hogy ezután már abszolút nem reagált a tapi fél óra múlva sem. Itt jön a csavar! Tegnap láttam tőletek, hogy van 11.28-as rom is. Sajnos az Üszök kolléga által linkelt romot nem sikerült letölteni, mert mindíg hibás zippel jött le. Ezért innen töltöttem le:
Sikerült is felraknom másodjára. És! Minha álomból ébredne a gép. Fél perc alatt bootol. A pdf megnyitás, ami idáig megfektette, most pikk-pakk megy. A rom tud magyarul is. Szóval olyan mintha egy négysebességes kocsit idáig csak 1-2-esben használtam volna. Kérdés! Létezik, hogy a mostanában kiadott (2 hetes a masina) DCC 808-asokban más a vas és ezért a korábbi romokkal szarul működtek?
Más. Én a Vaterán vettem a géphez egy neoprén tokot és szerintem baromi jó amikor az ember a táskájában itt-ott hurcolássza a tabletet. Jobban véd a portól is, mint a bőrtok (a köv. linket én vettem, de biztosan van még):
Egyébként láttam az Expressen pontosan a MyAudio-hoz való bőrtokot és méretpontos fóliát is. Beszéltem az emberrel és van neki raktáron (Én nem vettem még. A gyárit hagytam rajta.):
Lap alján a tok linkje.
UI: Érdekelne engem is a 11.30-as rom mentése, ha valaki használható állapotban közkinccsé tenné!
Üdv, Orientbio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest