Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• orientbio

csendes tag

Jó reggelt Mindenki!

Érdekes dolog történt velem tegnap és fel is vet egy kérdést. Szóval, kb. 2 hete vettem egy DCC 808-at és sajna anélkül, hogy megnéztem volna a romverziót, legyalultam a gyári oprendszert és feltettem rá az ebben a fórumban (1. post ajánlott gadmei romot 10.11) aztám lecseréltem a 10.26-ra, amivel eldöcögött (bootolás 2-3 perc alapból). Tegnap a gyári böngészővel neteztem, amikor megnyitottam egy pdf fájlt a netről (Ebookdroid olvasóval. Szeretem, mert alapból kezeli a pdf-et, meg a djvu-t és ezekből sok könyvem van.). Meg is halt a cucc rögtön. Az érintőképernyő nem reagált semmire. Sikerült kikapcsolnom a bekapcs gomb hosszú nyomásával és újraindítani. Kb. fél óra alatt életre is kelt. Kikapcsoltam a képernyővédőt és újraindítottam, mondván nézzük meg mi változik. Na az változott, hogy ezután már abszolút nem reagált a tapi fél óra múlva sem. Itt jön a csavar! Tegnap láttam tőletek, hogy van 11.28-as rom is. Sajnos az Üszök kolléga által linkelt romot nem sikerült letölteni, mert mindíg hibás zippel jött le. Ezért innen töltöttem le:

[link]

Sikerült is felraknom másodjára. És! Minha álomból ébredne a gép. Fél perc alatt bootol. A pdf megnyitás, ami idáig megfektette, most pikk-pakk megy. A rom tud magyarul is. Szóval olyan mintha egy négysebességes kocsit idáig csak 1-2-esben használtam volna. Kérdés! Létezik, hogy a mostanában kiadott (2 hetes a masina) DCC 808-asokban más a vas és ezért a korábbi romokkal szarul működtek?

Más. Én a Vaterán vettem a géphez egy neoprén tokot és szerintem baromi jó amikor az ember a táskájában itt-ott hurcolássza a tabletet. Jobban véd a portól is, mint a bőrtok (a köv. linket én vettem, de biztosan van még):

[link]

Egyébként láttam az Expressen pontosan a MyAudio-hoz való bőrtokot és méretpontos fóliát is. Beszéltem az emberrel és van neki raktáron (Én nem vettem még. A gyárit hagytam rajta.):

[link]

Lap alján a tok linkje.

UI: Érdekelne engem is a 11.30-as rom mentése, ha valaki használható állapotban közkinccsé tenné!

Üdv, Orientbio.

Új hozzászólás Aktív témák