- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
Permet Elek #3017 üzenetére
Sztem 1 szóval se mondtam hogy most jó vétel lenne, sőt már régen is mást javasoltam. De mikor még én meg páran vettük jó vételnek számított. Ha árakra és más infókra vagyok kíváncsi eddig: argep, stb -re szoktam menni. De most már akkor téged kérdezlek hisz látom mennyire jártas vagy a témába.
(költői kérdés: miből gondolta ez a tag hogy nem vagyok tisztába ilyen infókkal..
)
Szer.: bocsánat a cinikusságért, most már csak szorosan a témához kapcsolódóan írok.
(#3021) monstre: Van hogy valami alkalmazás szívja le az aksit. Én pl régen használtam olyan progit, amivel fellehet oldani a hangerő gombok segítségével a tabot. Így hagytam egy éjszakára és reggel már teljesen lemerült. azt hittem az aksi szart be, de szerencsére nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest