Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
Permet Elek #3017 üzenetére
Sztem 1 szóval se mondtam hogy most jó vétel lenne, sőt már régen is mást javasoltam. De mikor még én meg páran vettük jó vételnek számított. Ha árakra és más infókra vagyok kíváncsi eddig: argep, stb -re szoktam menni. De most már akkor téged kérdezlek hisz látom mennyire jártas vagy a témába.
(költői kérdés: miből gondolta ez a tag hogy nem vagyok tisztába ilyen infókkal..
)
Szer.: bocsánat a cinikusságért, most már csak szorosan a témához kapcsolódóan írok.
(#3021) monstre: Van hogy valami alkalmazás szívja le az aksit. Én pl régen használtam olyan progit, amivel fellehet oldani a hangerő gombok segítségével a tabot. Így hagytam egy éjszakára és reggel már teljesen lemerült. azt hittem az aksi szart be, de szerencsére nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest