- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Pindur Höri #2982 üzenetére
Mivel ez nem egy prémium kategóriás termék, ennyi pénzért van egy kis kockázat. Persze erre az esetre van a garancia. Én tegnap vettem és én is tipródtam hónapokigm de mégis ez mellett döntöttem, Alapos magfontolások után. ... HD kijelző.. 5000-es aksi ... stb Egyenlőre nem bántam meg. Este 22 -tő reggel 4-ig meg sem állítottam a gépet.. Telepítettem egy csomó alkalmazást, és meghajtottam, ( a 3 napos csere gar miatt, és keddig fogom is hajtani.. de eddig szépen muzsikál.) egyszer sem dobta el a jelet, bár két alkalommal észlletem, hogy a 4-es jel lement 2-esre kb 2 másodpercre. Egyenlőre ennyi. délután még tovább tesztelem a wifijét.... Azután visszaállítom gyári állapotra , és kezdem elöről... :-) had izzadjon.. autós, motoros játékok...stb ... az akku is elég megbízhatónak tűnik.. folyamatos nyomkodás mellett telepésekkel 6 órán át bírta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest